TuneUp Utilities 2011 za darmo

AXXAZ77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Witam chciałem aktywować Tune up 2011 z pc formatu i po kliknięciu w link aktywacyjny w poczcie wyświetla się komunikat.:ireful
Unfortunately, we are unable to process your request. Please check that your browser accepts cookies and that Javascript is enabled. Please also check that the URL you have entered is complete or click directly on the appropriate link in the e-mail or on the website of our promotion partner! If necessary, please try again later.
Co z tym zrobić??
Może ma ktoś zbędny klucz to chętnie przyjmę

Łukash

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
@AXXAZ77 miałem to samo ,a dzisiaj sprawdziłem tak z głópa link który dostałem ,a tam kluczyk :D.

iiczyscioch

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam wszystkich oj mam taki sam problem linka nie dostałem choć zarejestrowałem się i nie moge uaktywnić tone-ap czy może ktoś z was udostępnić klucz z góry dziękuje :)

Olga

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
iiczyscioch, poszła na PW :ok

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
TuneUp Utilities 2011 ponownie za darmo

Dzisiaj (9 maja 2012) otrzymałem klucz i aktywowałem do wersji pełnej TuneUp Utilities 2011 , mogłem również bez problemu pobrać wersję polską programu z otrzymanego linka. Nie ma żadnej adnotacji o ograniczeniu czasowym.

Strona z promocją

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
tuneup.jpg

rafcio15

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam wszystkich mam taki sam problem linka nie dostałem choć zarejestrowałem się i nie mogę uaktywnić tone-up czy może ktoś z was udostępnić klucz z góry dziękuje :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30874
Miasto
Trololololo
może jest po prostu już po promocji, ewentualnie mogła być określona pula kluczy która się wyczerpała. :wariat

Sprawdziłem i działa.Kluczyk się pokazał, mail dotarł

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
U mnie mail z linkiem do aktywacji TuneUp na poczcie WP/PL trafił do kosza i stamtąd go wyciągnąłem. Na O2 natomiast klucz do BD znalazłem w skrzynce ze spamem. Tak ,że radzę poszukać w koszu lub w spamie. Prawdziwy spam dociera do klienta poczty bez żadnych przeszkód.

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
U mnie klucz przyszedł bez problemu nawet na koszmail.pl. Czekałem 20- 30 sekund.

Do góry