Szybki test przeglądarki aby zobaczyć ile można się dowiedzieć o Twoim komputerze

S

spamtrash

Moj rezultat:

Access to
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
was denied​

You don't have authorisation to view this page.

HTTP ERROR 403

wniosek: strona "chroniaca prywatnosc" blokuje VPNy/wymaga deanonimizacji. Dlaczego? Hmm....

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56076
HTTP ERROR 403

wniosek: strona "chroniaca prywatnosc" blokuje VPNy. Dlaczego? Hmm....

U mnie VPN nie blokuje. Zmień adres, bo czasem dany adres jest czasowo blokowany np. za spam itp. (zdarza mi się to na Bezprawniku)

S

spamtrash

U mnie VPN nie blokuje. Zmień adres, bo czasem dany adres jest czasowo blokowany np. za spam itp. (zdarza mi się to na Bezprawniku)
JA widze roznice typu DDoS protection/403 ;)

(PS: m.in spamhaus nie widzi mojego obecnego adresu jako "zagrozenie")
(PPS: zrobilem EXPERYMENTA i z tego samego VPN, lokacja Poland, Warsaw, wlazlem z fona. Wynik:
- strona sie Panie, otworzyla;
- twierdzi ze uzywam Androida 10. Jak raz teraz jest to 12 udajacy 6, wiec nie wiem jak toto wyciaga srednia;
- Country mnie sie wyswietla Romania.... interesujace biorac pod uwage longitude 24.99/89.18 i latitude 45.99/55.52 (oba dosc daleko od rzeczywistej lokacji, anyway...)
- useragent: toto mi twierdzi ze jestem na Mozilla Gecko Android 10... no przyjamniej jest konsekwentny, ale dlaczemu ungoogled chrome mi sie przedstawia jako Mozilla to wez mnie Pan zabij...
- webcams: tu mnie, Panie, zazyl: uny twierdzi z uporem maniaka ze na fonie ma 6 kamer... kuwa, to jest Galaxy S4...
pozostale sa mniej wiecej jak sie spodziewalem: unsupported, blocked, itp.

overall: perhaps for mobile???

Ostatnio edytowane przez moderatora:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30373
Miasto
Trololololo
Moj rezultat:

Access to
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
was denied​

You don't have authorisation to view this page.

HTTP ERROR 403

wniosek: strona "chroniaca prywatnosc" blokuje VPNy/wymaga deanonimizacji. Dlaczego? Hmm...
Sprawdziłem i blokuje też bez VPN'a :panika

You don't have permission to access this resource.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Ostatnia edycja:
Do góry