Narzędzia System Mechanic za darmo !

sigma

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Re: System Mechanic za darmo

ard napisał:
Nie chcę tego softu nawet za darmo. Miałem kiedyś wersję Pro. Po 2 dniach odinstalowałem ten "kombajn". Strasznie zamulał mi komputer. :dziękuję
Dokładnie - nie ma się co na to rzucać. Program nie jest najgorszy, ale nawet w wersji Pro to żaden cud :nea -lepszy CC.

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Re: System Mechanic za darmo

ja też testowałem kiedyś ten program i moim zdaniem nic szczególnego - bardziej zadowolony jestem z advanced system care nawet w wersji free

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Kiedyś na próbę go zainstalowałem czytając pozytywne opinie o nim. Ale po krótkim użytkowaniu wyleciał na zbity pysk. Zamiast optymalizować spowolnił kompa. Kobyła jakich mało. Jeśli nie możesz aktywować to się nie przejmuj. Są inne o niebo lepsze programy w tej kategorii.

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
virophage napisał:
Elvis_JXL napisał:
Na 6 miesięcy

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Witam
Czy komuś udało się aktywować mechanica kluczem przysłanym z tego linka ?
Pytam bo daje już drugi i lipa :( wyskakuje activation key mismatch error 007
Ma ktoś podobny problem ?
Musi być że coś kombinujesz. Właściwy program pobiera i instaluje się bez problemu.
Pobierasz i instalujesz przy pomocy:

Zaraz po pobraniu pyta się czy utworzyć kopię instalki.
Instalujesz wybierając instalację z podaniem klucza (druga opcja), kopiujesz klucz z poczty i wklejasz (nic nie przepisujesz), podajesz email podany podczas wypełniania danych na stronie z promocją i wszystko.

System Mechanic się już skończył jako rewelacja, teraz są lepsze programy.

mjr

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Mam odmienne zdanie. System Mechanic jest doskonałym programem - u mnie No 1. Oczywiście korzystam ze wsparcia w postaci:
- Advanced System Care Pro - znajduje ważne aktualizacje systemu i nie tylko. Dobrze czyści rejestr.
- CCleaner Pro - czyści wszystko, co mu się zada. Opcje zaawansowane. Możliwość dowolnej konfiguracji np. dla wersji portable. Np. OperaUSB, Dragon Comodo Portable, Thunderbird Portable itd.
- WiseDisk Cleaner - czyści zakamarki systemu, które są pomijane przez powyższe programy. Robi to błyskawicznie.
- WiseCare365 Pro - bardzo dobrze kompresuje rejestr.
- TuneUp też używałem, ale jest on na poziomie Advanced System Care,

Wracając do System Mechanic kilka uwag:
- System Mechanic działa na poziomie zbliżonym do systemu i w rezultacie otrzymujemy efekt podobny do nowej instalki systemu. Mnóstwo ustawień dostępnych dla systemu. Więc powyższe wymienione programy traktuję jako uzupełnienie SM.
- do System Mechanic nigdy nie było spolszczenia i nie ma. Czy to przeszkoda?
- użyłem linku podanego przez Elvis_JXL i działa, ale jest on do wersji SM zwykłej v.12 a nie do Pro. Dla domowego użytkownika żadna strata, że nie Pro. Porównanie wersji tu:

plejmix

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Zgadza sie wszystko co napisał mjr to prawda sam używam System Mechanic i uważam że jest najlepszy w tej klasie programów

eualex

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
virophage napisał:
Elvis_JXL napisał:
Na 6 miesięcy

Witam
Tak, aktywowałem po wypełnieniu formularza.
EDIT: Wersja: System Mechanic (czyli nie pro, lecz jest płatna)... Czym się różni od wersji darmowej? Wydaje mi się, że "tylko":
You get free database updates for six months and free minor program updates for six months
Wg opisu przedmotu na:

virophage

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Pomorze
graf napisał:
virophage napisał:
Elvis_JXL napisał:
Na 6 miesięcy

Witam
Musi być że coś kombinujesz. Właściwy program pobiera i instaluje się bez problemu.
Pobierasz i instalujesz przy pomocy:

Zaraz po pobraniu pyta się czy utworzyć kopię instalki.
Instalujesz wybierając instalację z podaniem klucza (druga opcja), kopiujesz klucz z poczty i wklejasz (nic nie przepisujesz), podajesz email podany podczas wypełniania danych na stronie z promocją i wszystko.

System Mechanic się już skończył jako rewelacja, teraz są lepsze programy.

Witam
Nic nie kombinuje : ) próbowałem aktywować wersje Pro i w moim przypadku wywalało errora .
Wiec pobrałem mechanika 12 z innego źródła pełną instalacje (bez Pro) i instalacja ,service status klik wbicie kluczyka i poszło ; )
Osobiście polecam program , mam o nim pozytywne wspomnienia z siódemki u mnie sprawuje się dobrze : )

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
virophage napisał:
Witam
Nic nie kombinuje : )
Jak nie jak tak.

virophage napisał:
próbowałem aktywować wersje Pro
Przecież w promocji miałeś i masz wyraźnie podane jakiej wersji promocja dotyczy.

Czytać, czytać... i nie kombinować.

mjr

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Witajcie. Skorzystałem z ostatniej promocji tu podanej (jak pisałem wyżej) i wszystko było OK przez 3 dni. Potem przełączył sie w tryb Trial. Okazało się, że ta promocja jest dla nowych użytkowników. Ja już jestem starym użytkownikiem, więc dlatego wypadłem.
Natomiast iolo dał mi szansę zakupu pełnej wersji na 1 rok za 14.95$. Skorzystałem z tego. I jako bonus dostałem możliwość instalowania z tym samym numerem na dowolnej liczbie PC w domu.
Polecam

sonia

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
44
Nie powiedziałabym ,że program jest do nowych użytkowników, bo miałam kiedyś ten program i teraz mam go na stary adres, choć podałam nowy.
Program działa.

Do góry