System Cleaner 7 za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46325
Miasto
Gdzieś w Polsce
SystemCleaner7-150x230.png

System Cleaner - to kolejne wielofunkcyjne narzędzie przeznaczone do kompleksowej optymalizacji, naprawy i konserwacji komputerów działających pod kontrolą systemu Windows.

System Cleaner usuwa pliki śmieci z dysków/partycji, wyszukuje błędy w rejestrze i je naprawia a zbędne wpisy usuwa, sprawdza stan dysku twardego i w przypadku wystąpienia błędów pozwala je naprawić, defragmentuje rejestr, usuwa uszkodzone skróty, defragmentuje dyski/partycje, optymalizuje dyski SSD, pozwala wyszukać i usunąć duplikaty plików, zoptymalizować połączenie internetowe, zarządzać autostartem (programami uruchamianymi podczas startu systemu), i edytować menu kontekstowe (usuwanie/dodawanie wpisów).

W programie System Cleaner znajdziemy także narzędzia do szybkiego wyszukiwania w rejestrze, naprawy popularnych problemów z komputerem, defragmentacji plików /folderów podczas rozruchu komputera, niszczarkę plików, narzędzie do naprawy luk w zabezpieczeniach, narzędzie do ochrony komputera i poszczególnych nośników USB przed działaniem robaków Autorun i wiele więcej.

promo:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Integrator-01.png

pobieranie:

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Re: System Cleaner 7 za darmo przez 72 godziny

Pointstone System Cleaner 7 za darmo:

system-cleaner-like-01-2.png

63126936.jpg

sonia

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
44
Mam wszystkie dane klucz rejestru i nie wiem gdzie to wpisać, by program mi działał na stałe. :dziwak
Coś przegapiłam. :zawsty

virophage

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Pomorze
sonia napisał:
Mam wszystkie dane klucz rejestru i nie wiem gdzie to wpisać, by program mi działał na stałe. :dziwak
Coś przegapiłam. :zawsty

Nie mam tego ale chyba tak góra prawo klik help --About --unlok product i wpisać ; )

sonia

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
44
Mnie chodzi jak ten program mieć na stałe próbuję na różne sposoby i mi nie wychodzi, coś nie tak, bo różne programy potrafię instalować, a tu klapa zrejestracją :fakolec
Zresztą po co mi ten program , ale ciekawość to inna sprawa.
Programik mi się podoba.

A

Anonymous

sonia napisał:
Mnie chodzi jak ten program mieć na stałe próbuję na różne sposoby i mi nie wychodzi, coś nie tak, bo różne programy potrafię instalować, a tu klapa. :fakolec
Zresztą po co mi ten program , ale ciekawość to inna sprawa.
Generalnie powinnaś wejść u góry w Help>>>Unlock System Cleaner>>>Wyskoczy okienko do rejestracji. Obawiam się jednak, że dane nie zostaną przyjęte, gdyż jednocześnie powinien odbywać się update programu:
It can be used on up to 3 PCs and has free updates and upgrades until September 15, 2013 (EXPIRED).

sonia

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
44
To przecież umiem Help a gdzie reszta, kurczę nie widzę.

A

Anonymous

sonia napisał:
To przecież umiem Help a gdzie reszta, kurczę nie widzę.
Klikasz w Help, które się rozwija. Wybierasz Unlock System Cleaner. Otwiera się formularz do wpisywania danych.

Druga możliwość jest taka. Klikasz w Help, które się rozwija. Wybierasz About. Otwiera się okienko. Wybierasz ramkę Unlock Product. Pojawi się formularz do wpisania danych.

Jednak pamiętaj o tym, że podczas wpisywania danych program próbuje dokonać upgrade. Można go było zrobić, ale do 15 września 2013 r. Dzisiaj już tego nie zrobisz.
:hi

Do góry