This site is giving away 10 licenses of SpyShelter Premium
Please, visit
Please, visit
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Nie do końca się z tym zgodzę, wcześniej robiłem konkursy i ogólnie rozdałem ze 30 licencji.Tłumaczenie to i owszem ale widocznie sprzedaż na naszym rynku jest mizerna.Liczy się kasa w końcu.bizon napisał:ja pi***ole, kolejny konkurs zagraniczny na polski soft, którego za ch*** w kraju nie wygrasz bo autor ma swoich rodaków w du*** uważając ich za złodziei, biedaków i cwaniaków, którzy tylko kombinują jak up***dolić kogokolwiek na sofcie i na dodatek nie potrafi go przetłumaczyć z polskiego na polski...ku*** co za polski syf! sorry Oxy ale musiałem bo mnie ku***ca bierze...
Patrząc na większość to tak jest.Bizon, konkurs zrobić to nie problem, mówisz i masz ale problem jest zrobić opis, mi się nie chce.Jakbyś był chętny na opis i zorganizowanie konkursu ( ja załatwię licencje ) to napisz.uważając ich za złodziei, biedaków i cwaniaków, którzy tylko kombinują jak up***dolić kogokolwiek na sofcie i na dodatek nie potrafi go przetłumaczyć z polskiego na polski...ku*** co za polski syf!
bizon napisał:ja pi***ole, kolejny konkurs zagraniczny na polski soft, którego za ch*** w kraju nie wygrasz bo autor ma swoich rodaków w du*** uważając ich za złodziei, biedaków i cwaniaków, którzy tylko kombinują jak up***dolić kogokolwiek na sofcie i na dodatek nie potrafi go przetłumaczyć z polskiego na polski...ku*** co za polski syf! sorry Oxy ale musiałem bo mnie ku***ca bierze...