SpyShelter Premium

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
ja pierdole, kolejny konkurs zagraniczny na polski soft, którego za chuja w kraju nie wygrasz bo autor ma swoich rodaków w dupie uważając ich za złodziei, biedaków i cwaniaków, którzy tylko kombinują jak upierdolić kogokolwiek na sofcie i na dodatek nie potrafi go przetłumaczyć z polskiego na polski...***** co za polski syf! sorry Oxy ale musiałem bo mnie kurwica bierze...

A

Anonymous

Bizon wypij piwko, (lub kilka :D ) przewietrz się, naprawdę wszystko będzie dobrze :dziwak :dziwak
BTW. Z tego co wiem to ostatnio był konkurs na SS u polskiego usera :D :p

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
*****, to, że ktoś z łachy wyhaczy od autora kilka licek uważasz za dar z niebios? GDZIE JEST KONKRETNA PROMOCJA W KRAJU NA TEN SOFT? rozmawiałem z autorem i wiem co mówię a browara nie omieszkam zapodać bo się ostro wkur.....kowałem :D

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
@bizon uspokój że się - był konkurs kilka razy tutaj, był raz na SG, gdzieś chyba jeszcze i ty mówisz, że na polskich stronach go nie wygrasz? Może się uspokój najpierw - masz też wersję darmową więc nie wiem o co się tak plujesz...
Wybacz no ale oni też muszą coś zarobić na swoim sofcie - nikt nie da ci nic za darmo człowieku - jakby np MS dawał Windowsa za darmo to nie byłby teraz takim gigantem :p

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30933
Miasto
Trololololo
bizon napisał:
ja pi***ole, kolejny konkurs zagraniczny na polski soft, którego za ch*** w kraju nie wygrasz bo autor ma swoich rodaków w du*** uważając ich za złodziei, biedaków i cwaniaków, którzy tylko kombinują jak up***dolić kogokolwiek na sofcie i na dodatek nie potrafi go przetłumaczyć z polskiego na polski...ku*** co za polski syf! sorry Oxy ale musiałem bo mnie ku***ca bierze...
Nie do końca się z tym zgodzę, wcześniej robiłem konkursy i ogólnie rozdałem ze 30 licencji.Tłumaczenie to i owszem ale widocznie sprzedaż na naszym rynku jest mizerna.Liczy się kasa w końcu.

Co do naszych rodaków
uważając ich za złodziei, biedaków i cwaniaków, którzy tylko kombinują jak up***dolić kogokolwiek na sofcie i na dodatek nie potrafi go przetłumaczyć z polskiego na polski...ku*** co za polski syf!
Patrząc na większość to tak jest.Bizon, konkurs zrobić to nie problem, mówisz i masz ale problem jest zrobić opis, mi się nie chce.Jakbyś był chętny na opis i zorganizowanie konkursu ( ja załatwię licencje ) to napisz.

A

Anonymous

bizon napisał:
ja pi***ole, kolejny konkurs zagraniczny na polski soft, którego za ch*** w kraju nie wygrasz bo autor ma swoich rodaków w du*** uważając ich za złodziei, biedaków i cwaniaków, którzy tylko kombinują jak up***dolić kogokolwiek na sofcie i na dodatek nie potrafi go przetłumaczyć z polskiego na polski...ku*** co za polski syf! sorry Oxy ale musiałem bo mnie ku***ca bierze...
:dziwak :dziwak :dziwak Bizon-seks,ziółka i wóda to najlepsze odstresowywacze.
Bardzo przyjemny sofcik-próbowałem go zanim nie instalnąłem sobie DW.

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
@Eru, przestań piripirpiara, bo te konkursiwa były z licek załatwianych pokątnie i gdzieś tam wygranych. Nikt nikomu nie każe rozdawać na lewo i prawo swojej pracy ale zagraniczne fora o czymś świadczą. Podziwiam Cię za miłość dla MS, widać dzięki takim jak Ty jest takim gigantem. .Krajowy rynek na pewno jest biedniejszy ale to nie powód, żeby go totalnie lekceważyć a można znaleźć sposób, żeby zarobić i na nim.
Poza tym swoje wiem bo zbyt długo dyskutowałem z autorem.
Oxy, daj znać na priva co do opisu.

Olga

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Mówta co chceta, ale ja zgadzam się z bizonem. Dostałam co prawda lickę od supportu, ale roczną. Dwa tygodnie temu padła, więc kupiłam sobie dożywotkę i bez łachy. :D

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Bizon ma sporo racji, taka jest prawda . SS nie zorganizował na wzór 1 dniowej promocji dla rodaków jak w przypadku innych programów dla innych nacji. Czy dla Niemców czy Turków itp. Często mają promo kilkudniowe na określone programy , a tylko my Polacy musimy kombinować, aby przez bramki proxy się wbić itp. a wiele krajów ma podane na tacy. U nas tego nie ma. No dobra zagranicznych softów mogą i nie dawać choć opcjonalne czasem wskazane nawet dla nas? Co my podludzie jesteśmy? :D Tym bardziej polski producent powinien jedną wielką akcje zorganizować na wzór GOTD , wyjść do ludzi i dać możliwość wszystkim otrzymania licki. Dobrze wiemy,że sporo osób prześpi promo, ale trochę się załapie . Program rozreklamuje się u nas, Ci co otrzymali licki , używając program dobrą opinie na necie strzeli na forach, vortalach itp. i producent zarobi bo sprzedaż wzrośnie dzięki zwiększonej popularności. . Po 2 dobrze bd świadczyć o nich,że z taką inicjatywą wyjdą. Promocje przeprowadzili, publicznie byłoby widać, kto nie skorzystał trudno, ale oficjalnie by była, pretensji by nie było . A licki które parę osób ma to z proszenia za opis itp. nic od woli producenta, o wszystko trzeba się domagać . Wielu producentów rozdaje bardzo dobre softy nawet na rok , gdyby źle na tym wychodzili by nie dawali , oczywiste . Taka promocja produktu dużo daje. Sporo rozdadzą, ale więcej zarobią w przyszłości , popularność wzrośnie. Taka Zemana, Panda , Bitdefender, itd. rozdają szczodrze .

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Dzięki Likwis, za pełne zrozumienie mojej wypowiedzi :D ...niestety żyjemy w krainie beretów, więc jest jak jest :dziwak :diablo

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
Dobra już tak nie wymyślajcie oboje ponieważ sam ze 3 razy pisałem do DP żeby dodali SS'a do bazy ( i nie tylko ja - kilka innych osób też) i co - i nawet go nie dodali choć to największy portal w Polsce praktycznie a soft polski :p
Więc może przestaniecie jazgotać udawając wielkich patriotów i ruszcie dupy - napiszcie może żeby DP dodało SS bazy to może stałby się bardziej populary w PL :p

virugen

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
I co Eru trolle a tam ich siedlisko zrobią miazge z jego oceny :p

Do góry