Spolszczenie do Adobe Illustrator CS2

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Było sporo problemów z utworzeniem spolszczenia do Adobe Illustrator CS2, tak by działało i było zgodne z wersją ze strony udostępnionej przez Adobe; nie pasowały biblioteki dll jak również ginęła informacja o kluczu i aktywacji, ale w końcu udało się i oto efekt mojej pracy:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
00.jpg

01.jpg

02.jpg

Program Adobe Illustrator CS2 instalujemy pobierając instalkę i klucz ze strony Adobe w domyślnej lokalizacji nic nie zmieniając , po instalacji programu instalujemy spolszczenie . Polski jest również plik pomocy programu.
Miłej pracy.
To czego szukałem kilka dobrych lat i było niedostępne w sieci w tej chwili jest w zasięgu ręki. Pozdrawiam

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Dobra robota Emmers. Dzięki :piwko

fresta

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
528
Witam. Zainstalowałem Illustrator CS2 i następnie uruchomiłem z pulpitu pobrany plik spolszczenie i nie mam w wersji polskiej. Czy coś źle zrobiłem? Dzięki za pomoc.

sonia

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
44
Emmers napisał, Program Adobe Illustrator CS2 instalujemy pobierając instalkę i klucz ze strony Adobe w domyślnej lokalizacji nic nie zmieniając , po instalacji programu instalujemy spolszczenie.

Dodaję jak już wybierzemy inną lokalizację do zainstalowania programu, to spolszczenie należy do tej lokalizacji skierować , gdzie mamy zainstalowany program.

Instalowałam tak jak radzi Emmers.

fresta

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
528
Rozumiem. Ale plik spolszczenia nie ma funkcji wybrania lokalizacji do zainstalowanego programu.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
fresta napisał:
Witam. Zainstalowałem Illustrator CS2 i następnie uruchomiłem z pulpitu pobrany plik spolszczenie i nie mam w wersji polskiej. Czy coś źle zrobiłem? Dzięki za pomoc.

Prawdopodobnie masz system 64 bit, wówczas program instaluje się w innej lokalizacji niż domyślna (Pliki programów (x86)\Adobe\Adobe Illustrator CS2 ), a spolszczenie w Program Files\Adobe\Adobe Illustrator CS2. Opracowując instalator spolszczenia miałem do dyspozycji jedynie system 32 bit. Problem można rozwiązać kopiując cały katalog Adobe z Program Files do Pliki programów (x86). Nie mogę tego sprawdzić w praktyce bo pracuję na systemach XP i Windows 8 32 bit.

sonia

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
44
Mam Windows 7, system 64 bit, instalowałam program Ai jak leci i spolszczenie tak samo jest dobrze.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
sonia napisał:
Mam Windows 7, system 64 bit, instalowałam program Ai jak leci i spolszczenie tak samo jest dobrze.
Cieszy mnie to...bo miałem wątpliwości co do działania mojego instalatora na systemach 64 bit

tertao

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Szanowny Panie EMMERS Wielki!
Uważam, że ci, którzy skorzystali z pańskiej gigantycznej pracy, powinni to Panu wynagrodzić.
Proponuję podrzucanie pomysłów w jaki sposób i w jakiej formie.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Jak na razie to w tym miesiącu nie mam funduszy by opłacić internet, sezonowa praca się skończyła i czekam na decyzję z MOPS, jak będzie negatywna to zniknę z sieci... Pozdrawiam

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
tertao napisał:
Szanowny Panie EMMERS Wielki!
Uważam, że ci, którzy skorzystali z pańskiej gigantycznej pracy, powinni to Panu wynagrodzić.
Proponuję podrzucanie pomysłów w jaki sposób i w jakiej formie.
Pomysł uważam za dobry niestety nie pomogę finansowo ponieważ jestem bezrobotnym. Mogę jedynie zaproponować w zamian kluczyk do wygranego w konkursie na TechnetBlog programu: IDM.

Do góry