A

Anonymous

OXYGEN THIEF napisał:
25/03/2016 Splash 2.0.2
NOWA FUNKCJA: Dodano wsparcie dekodowania wideo HEVC/H.265 z wykorzystaniem akceleracji sprzętowej dla kart NVIDIA oraz Intel
Klękajcie narody za dodanie tej funkcji :yes master . Teraz jest to player KOMPLETNY :klawik. .
Edit.Faktycznie GUI zoptymalizowane...szybciej się uruchamia i płynniej chodzi...bez fanboystwa : soft wart każdych pieniędzy.

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Hornet napisał:
OXYGEN THIEF napisał:
25/03/2016 Splash 2.0.2
NOWA FUNKCJA: Dodano wsparcie dekodowania wideo HEVC/H.265 z wykorzystaniem akceleracji sprzętowej dla kart NVIDIA oraz Intel
Klękajcie narody za dodanie tej funkcji :yes master . Teraz jest to player KOMPLETNY :klawik. .
Edit.Faktycznie GUI zoptymalizowane...szybciej się uruchamia i płynniej chodzi...bez fanboystwa : soft wart każdych pieniędzy.

Może i wart tyle, że to po woli robią się czasy w których ludzie rezygnują z oglądania na komputerze :
otwarzać można na odbiorniku
1.dvb-t
2 na tv boxie
3 na konsoli

Wystarczy popatrzć ile na allegro sprzedaje się tv boxów, które w cenie do 200 zł mają 4 rdzeniowe procesory i ciągną materiały buray po 30 mega bitrate. Już nie wspomne o wspaciu HEVC sprzętowym oraz o tym, że działa na nich FLV, które nie działa na SLASH

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29940
Miasto
Trololololo

cwaniak z pekałesu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
120
zacny program, zacny.... zakupiłem w marcu br. w promocji licencje na dwa komputery, sprawdza się przy oglądaniu bluray

fishmark

Świeżak
Reakcje/Polubienia
55
Splash 2.0.4

" 11/05/2016 Splash 2.0.4

NOWA FUNKCJA: Możliwość eksportowania plików wideo z wykorzystaniem akceleracji sprzętowej kodowania wideo H.265/HEVC dla kart NVIDIA (wymagania: karta GTX serii 900 i sterowniki R358 lub nowsze)
Dodano możliwość eksportowania plików H.265/HEVC
Dodano tworzenie miniatur na liście odtwarzania dla plików wykorzystujących kodowanie wideo H.265/HEVC
Poprawa stabilności odtwarzania i eksportowania wideo"

info ze strony mirillis.com/pl

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29940
Miasto
Trololololo

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Ja za to polecam, używam od kilku lat i nie miałem z nim żadnych problemów.
W dodatku zakupiłem ostatnio Splasha za 40zł więc nie jest to majątek a program zacny :)

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
U mnie jak nie jęczy o kodeki np. DivX to ciągle przycina non-stop odtwarzanie. Masakra.

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Więc to chyba nie jest wina programu tylko pewnie kodeków lub konfiguracji.
Ja od dawna nie wgrywam kodeków a splasha działa, chyba że inny program je instaluje (Avidemux, MKVToolnix).
Do tego mam już leciwy komputer a filmy 720p odtwarza bez zacięcia.
Co ciekawe BestPlayer w tablecie też radzi sobie z 720p w trybie HW, a tablet też z niskiej półki.

Ostatnia edycja:

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
Konfiguracja niczego nie zmienia a kodeków też żadnych nie instalowałem. WMP normalnie wszystko odtwarza a ten wynalazek jest do kitu, ani do filmów ani do muzy, porażka.
Odinstalowałem go, szkoda nerwów.

baziroll

Świeżak
Reakcje/Polubienia
68
Splash is now Free!
06/02/2019
Splash 2.3.0 is now available! (FREE for everyone!)

What's new in Splash 2.3.0?

Added Dolby Digital Plus and Dolby TrueHD support
Added video rotation using 'R' hotkey
Added pinning control panel using 'E' hotkey (in windowed mode)
Fixed HEVC and HEVC 10-bit decoding on AMD GPUs
GUI improvements
Splash is now FREE software for everyone!

Read more at:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

All users who have a valid Splash license are entitled to free Action! license via the form on our website. If you like Splash then please recommend it to your friends.
Thank you!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29940
Miasto
Trololololo
Splash to teraz darmowy program dla wszystkich :) , każdy kto wcześniej kupił licencję do Splash'a otrzyma za darmola licencję do Action! :ok

Do góry