Wielkie dzięki Emmers za wieczną instalkęEmmers napisał
Kod: Zaznacz wszystko
Oryginalna instalka promo...z licencją...
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
grummer napisał:To można samemu stworzyć. Klikasz instalator od Glarysoft, następnie wchodzisz do folderu TEMP, znajdujesz folder Glarysoft i tam jest instalator, który kopiujesz sobie na pulpit. Oczywiście musisz mieć wszystkie foldery odkryte w opcjach folderów.
Folder jest pusty bo instalacja została zakończona, a to trzeba uruchomić instalator i od razu przejść do tego folderu.tofana napisał:grummer napisał:To można samemu stworzyć. Klikasz instalator od Glarysoft, następnie wchodzisz do folderu TEMP, znajdujesz folder Glarysoft i tam jest instalator, który kopiujesz sobie na pulpit. Oczywiście musisz mieć wszystkie foldery odkryte w opcjach folderów.
U mnie folder jest, ale ... pusty.![]()
Nie wiem czy jest jakaś różnica, zainstalowałam tę wersję na wcześniejszą preaktywowaną 3.04.
Elvis_JXL napisał:Folder jest pusty bo instalacja została zakończona, a to trzeba uruchomić instalator i od razu przejść do tego folderu.
Nie trzeba. Uruchom instalator z Glarysoft, przejdź do folderu Temp\GlarySoft, skopiuj instalkę i dokończ instalację.tofana napisał:Elvis_JXL napisał:Folder jest pusty bo instalacja została zakończona, a to trzeba uruchomić instalator i od razu przejść do tego folderu.
A najpierw usunąć trzeba było wcześniejszą wersję? Teraz to i tak nie ma znaczenia. Odinstalować wszystko i jeszcze raz?
1) No free technical support
2) No free upgrades to future versions
3) Strictly non-commercial usage