Program Slimjet (problemy)

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Począwszy od nowej wersji 21.0.1 jest problem z adresami. Po wpisaniu adresu (enter) jest natychmiastowe zamknięcie przeglądarki.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Adresy standardowe o obsługi Rutera czy choćby do dostępu do serwera poprzez web

Na forum Slimjet, problem jest znany ale Dev nic z tym nie robi, nawet nie reaguje na posty.

Chciałem się zarejestrować na tamtejsze forum i dorzucić swoje 5gr ale niestety do dzisiaj nie otrzymałem maila zwrotnego po rejestracji.
Jeśli używacie Slimjet to sprawdzicie czy u was też ten problem występuje.

S

spamtrash

Tu byl sobie post, ale @Kamelka ma pretensje ze jestem "ich ekspertem do wszystkiego". Wiec juz nie ma.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Pisząc najnowsza 21.0.1 miałem oczywiście na myśli odsłonę 21 (poprzednia 20.x.x.x) ale mniejsza oto, mój błąd :what
Przed napisaniem pierwszego postu nie sprawdziłem najnowszej wersji 21.0.5 tylko zasugerowałem się wpisami z forum. Właśnie rozpakowałem świeżego Portable i niestety przy wpisaniu adresu

problem dalej występuje, nie występuje przy wpisaniu bez (s) czyli bez szyfrowania

S

spamtrash

Tu byl sobie post, ale @Kamelka ma pretensje ze jestem "ich ekspertem do wszystkiego". Wiec juz nie ma.

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Oczywiscie nikt sie nie przejmuje tym:
..... bo i po co?:jaranko
Wysłałem klika raportów z załącznikami poprzez narzędzie raportowania , kiedy uruchamia się po crashu, ale najwidoczniej uważają że problem nie istnieje. Dziwne bo wersja 20.0.5.0 śmiga jak marzenie. Generalnie do komunikacji z ruterem czy lokalnym serwerem nie jest mi potrzebne https, chodzi tylko oto że nie działa a w wersji 20.0.5.0 działało.
:scratch

S

spamtrash

S

spamtrash

Do góry