No i sprawa się rypła tudzież językiem bardziej literackim : tak umierają legendy...
Słynny virtulizerek padł na rootkicie MBR...co oczywiście nie zmienia postaci rzeczy,że Shadow Defender i tak jest programem w 100% skuteczniejszym od każdego pakietu IS .
BTW. SE7EN -można ładnie prosić o test DW i GW na tych samych samplach ? O AG nie proszę,bo virków z rozszerzeniem exe.na poziomie : "Locked Down" i "High" i tak nie dało by się uruchomić
Ale jest jednak różnica kiedy na soft przychodzi pierwsza kreska,w porównaniu softów które w każdej przeskanowanej paczce łapią po kilkanaście czy kilkadziesiąt kresek.
Jak na program nierozwijany od jakiegoś czasu i tak ładnie daje rade ...jeśli by coś zaczęli przy nim robić myślę że wyszedłby obronna ręką nie z takich opałów
Używa lub używał ktoś z Was tego DeepF ?? Kiedyś się zabierałem ale zawsze a to czasu lub chęci nie starczało na dłuższe zapoznanie
Edit Wrzuciłem Deep freeze`a na kompka w celu obadania....
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.