yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
427
Ktoś ma wiedze czy da się to jakoś opdalić ponownie jak już się kiedyś korzystało z promocji na ten soft ?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29963
Miasto
Trololololo
Ktoś ma wiedze czy da się to jakoś opdalić ponownie jak już się kiedyś korzystało z promocji na ten soft ?
Jeśli wymaga maila to spróbuj na jakiś inny.

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
427
Z tego co pamiętam to była to instalka z wbudowaną subskrypcją i nie trzeba było żadnego konta zakładać. I nie wiem czy to jest jakoś przypisane do sprzętu ,czy po prostu czegoś nie usunąłem po poprzedniej promocji i kolejne nie chcą załapać.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29963
Miasto
Trololololo
Może spróbuj zainstalować z jakimś monitorem instalacji, aktywować i usunąć, wtedy raczej powinien wywalić wszystko.Możliwe że jakiś plik został, gorzej będzie jak ten VPN pobiera i wysyła na ich serwer SID, każdy PC ma unikalny SID a zmienić go można tylko poprzez reinstalację systemu lub przy użyciu NewSID lub GhostWalker :klawik

Jeśli dobrze pamiętam to tak właśnie HitmanPro sprawdzał licencje trial, pobierał SID komputera potem wysyłał go na serwer.

tregs_beales

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
634
Yeah they must have a System ID record. I used one 6 month promotion. Can not take another 6 month promo later.

Viktor

Wygadany
Reakcje/Polubienia
62
Seed4.Me VPN na rok
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Działa. Instaluje się do 31 stycznia 2019 (instalowałem 31.01.2018) więc jak ma być: na rok.
Co ważne, są serwery w Rosji. Przy instalacji chce zainstalować dodatkową kartę sieciową, bez tej zgody program zainstaluje się nieprawidłowo i nie będzie działał. Po instalacji domyślnie program chce uruchamiać się przy starcie Windows, dlatego warto sprawdzić i pozmieniać ustawienia.

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
427
Działa. Instaluje się do 31 stycznia 2019 (instalowałem 31.01.2018) więc jak ma być: na rok.
Co ważne, są serwery w Rosji. Przy instalacji chce zainstalować dodatkową kartę sieciową, bez tej zgody program zainstaluje się nieprawidłowo i nie będzie działał. Po instalacji domyślnie program chce uruchamiać się przy starcie Windows, dlatego warto sprawdzić i pozmieniać ustawienia.
Używałeś już kiedyś tego programu ,czy instalowałeśpierwszy raz ?

Viktor

Wygadany
Reakcje/Polubienia
62
Używałeś już kiedyś tego programu ,czy instalowałeśpierwszy raz ?
Po raz pierwszy. Wcześniej nie używałem.
Jeśli chodzi o możliwość skorzystania z promocji ważnego na rok konta, to może zanim zainstalujesz spróbuj zarejestrować konto przez ich stronę przy wykorzystaniu kodu na 1 darmowy rok. Gdy już zarejestrujesz konto, to wtedy zainstaluj program i zaloguj się na konto, na którym wcześniej aktywowałeś 1 darmowy rok. Może tak zadziała?

• Lubię to
Reactions: yyy

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
427
Po raz pierwszy. Wcześniej nie używałem.
Jeśli chodzi o możliwość skorzystania z promocji ważnego na rok konta, to może zanim zainstalujesz spróbuj zarejestrować konto przez ich stronę przy wykorzystaniu kodu na 1 darmowy rok. Gdy już zarejestrujesz konto, to wtedy zainstaluj program i zaloguj się na konto, na którym wcześniej aktywowałeś 1 darmowy rok. Może tak zadziała?
Wbiłem się na promocje z drugiego linku nawet nie zauważyłem ,że tam jest kod .Sprawdze jak to wyjdzie ,dzięki za info .

Piotr13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
Wbiłem się na promocje z drugiego linku nawet nie zauważyłem ,że tam jest kod .Sprawdze jak to wyjdzie ,dzięki za info .
No i jak? Ja zainstalowałem, a że to nie był mój pierwszy raz, wywaliło info że licka wygasła.

~~EDIT~~
Dobra, nie ważne. Już sam sprawdziłem.
Wystarczy wbić się na stronę:

Podać login, 2x hasło i w prawy górnym rogu wpisać podany w linkach promo code i otrzymujesz 365 dni licencji.

Ostatnia edycja:

Viktor

Wygadany
Reakcje/Polubienia
62
I jak, udało się?
No i jak? Ja zainstalowałem, a że to nie był mój pierwszy raz, wywaliło info że licka wygasła.

~~EDIT~~
Dobra, nie ważne. Już sam sprawdziłem.
Wystarczy wbić się na stronę:

Podać login, 2x hasło i w prawy górnym rogu wpisać podany w linkach promo code i otrzymujesz 365 dni licencji.
Dokładnie tak jak opisałeś.
Po uruchomieniu programu w efekcie powinniście ujrzeć takie okienko:

Do góry