Elvis_JXL napisał:Promocja nawet nie działaala
This giveaway will start at 2013-08-23 23:59:59
Elvis_JXL napisał:Dopiero teraz zobaczyłem, że zaczyna się sekundę przed północąale 3 miesiące to mało
Hornet napisał:...
BTW.Tofana-a tak z czystej ciekawości : za tydzień koniec wakacji...kupiłaś już podręczniki do szkoły i nowy plecak?
Nie-dlaczego ? Nie odczuwam bojaźni w stosunku do płci pięknejtofana napisał:Dzięki za troskę! Plecak zostaje stary, podręczniki dostałam z wydawnictwa za darmo ...![]()
Co jeszcze chciałbyś wiedzieć, a boisz się zapytać?![]()
Elvis_JXL napisał:Dopiero teraz zobaczyłem, że zaczyna się sekundę przed północąale 3 miesiące to mało
Mam z poprzedniej promocji na pół roku i do tego CyberGhosta na rok, więc nie potrzebujealberto napisał:Elvis_JXL napisał:Dopiero teraz zobaczyłem, że zaczyna się sekundę przed północąale 3 miesiące to mało
Niektórym wszystko mało, a że za darmo to nikt nie narzeka.![]()
Chcesz więcej, zawsze można kupić.
Elvis_JXL napisał:Mam z poprzedniej promocji na pół roku i do tego CyberGhosta na rok, więc nie potrzebujealberto napisał:Elvis_JXL napisał:Dopiero teraz zobaczyłem, że zaczyna się sekundę przed północąale 3 miesiące to mało
Niektórym wszystko mało, a że za darmo to nikt nie narzeka.![]()
Chcesz więcej, zawsze można kupić.![]()
No tak, przecież to Twoje forum i tylko Ty możesz się tu wypowiadaćalberto napisał:To tym bardziej dziwi mnie to, że się tu wypowiadasz.![]()
OXYGEN THIEF napisał:Start
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
This Giveaway request is not valid yet.
thor napisał:Ruszyło, ale niestety nie można się zarejestrować... Próbowaem różnych kombinacji łacznie z zmianę IP...
Your details match those of a known spammer, therefore you have been disallowed registration.