SecurityKISS JADEITE - na 6 miesięcy dla PZD

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
Manila napisał:
Alexander napisał:
Norton też usuwa przy pobieraniu, ale on prawie wszystko usuwa. Należy ignorować.

U mnie NIS zapytał się, czy na pewno chcę instalować ten podejrzany plik. Popełniłem ten czyn :wariat

U mnie wykrył zagrożenie WS1.Reputation i usunął plik do kwarantanny. Jako, że kocham ryzyko, przywróciłem i zainstalowałem :p.
:wariat :dziwak

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
U mnie MBAM blokował pobieranie instalki z certyfikatem, skończyło się na wyłączeniu na czas ściągania i instalacji. Bitdefender nie miał obiekcji.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Mam do Was pytanie w związku tą wiekopomną chwilą (Pawlak od Kargula się kłania) jak półroczny abonament SK.
Czy korzystacie z VPN przeprowadzając jakieś operacje np. na kontach bankowych? Kiedyś miałem zagadkowe zdarzenie z udziałem CyberGhosta :mad: i od tego czasu tego nie robiłem. Może SecurityKiss jest pewniejsze pod tym względem?
PS.
Oczywiście konta bankowe podałem jako przykład, ponieważ wchodzenie na nie poprzez VPN jest bez sensu.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Kiedy ja ściągałem swój certyfikowany plik (gdy jeszcze było to możliwe), MBAM PRO (z aktywnymi wszelkimi modułami) nawet się nie zająknął :) Każdy ma swoje doświadczenia, ale wszystkie sprowadzają się do niedoskonałości programów zabezpieczających jak mniemam ;)

kinimoD napisał:
U mnie MBAM blokował pobieranie instalki z certyfikatem, skończyło się na wyłączeniu na czas ściągania i instalacji. Bitdefender nie miał obiekcji.

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
artoor napisał:
--== EDYCJA ==--

Uwaga, w związku z rozpowszechnieniem się powyższego linku na zbyt wielu stronach, następuje zmiana w sposobie pozyskiwania aplikacji. Mianowicie, powyższy link zostaje zdezaktywowany. Obecnie należy ściągnąć program SecurityKISS z poniższej lokalizacji:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
"Program należny zainstalować na komputerze z systemem Windows. W czasie instalacji pojawi się informacja, że program potrzebuje certyfikatu. Proszę kliknąć w link, który przekieruje na stronę SecurityKISS. Na stronie po zarejestrowaniu emaila system wyśle indywidualny dla każdego użytkownika certyfikat. Certyfikat należny pobrać z maila i dokończyć instalacje."

Za niedogodności, przepraszam.

Artoor a jeżeli pobrałem program na samym początku promocji ale jeszcze go nie zainstalowałem to czy mam pobrać ponownie program według twoich ostatnich instrukcji czy mogę zainstalować ten który już pobrałem i będzie działać?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
31092
Miasto
Trololololo
Manila napisał:
Mam do Was pytanie w związku tą wiekopomną chwilą (Pawlak od Kargula się kłania) jak półroczny abonament SK.
Czy korzystacie z VPN przeprowadzając jakieś operacje np. na kontach bankowych? Kiedyś miałem zagadkowe zdarzenie z udziałem CyberGhosta :mad: i od tego czasu tego nie robiłem. Może SecurityKiss jest pewniejsze pod tym względem?
PS.
Oczywiście konta bankowe podałem jako przykład, ponieważ wchodzenie na nie poprzez VPN jest bez sensu.
wtedy włączasz Exclusive Tunneling

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Plik ściągnięty w czasie aktywności poprzedniej wersji promocji jest aktualny i będzie aktualny w czasie 6 miesięcy od 31.07.2013, 00:00 GMT, przy czym pamiętać należy, że im wcześniej go zainstalujemy, tym dłużej nacieszymy się tym programem. Potwierdziłem Twoje pytanie u p. Małgorzaty, sam przed chwilą zainstalowałem wersję ściągniętą rano i wszystko działa jak należy - 6 miesięcy Jadeite :)

Andy napisał:
Artoor a jeżeli pobrałem program na samym początku promocji ale jeszcze go nie zainstalowałem to czy mam pobrać ponownie program według twoich ostatnich instrukcji czy mogę zainstalować ten który już pobrałem i będzie działać?

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
artoor napisał:
Plik ściągnięty w czasie aktywności poprzedniej wersji promocji jest aktualny i będzie aktualny w czasie 6 miesięcy od 31.07.2013, 00:00 GMT, przy czym pamiętać należy, że im wcześniej go zainstalujemy, tym dłużej nacieszymy się tym programem. Potwierdziłem Twoje pytanie u p. Małgorzaty, sam przed chwilą zainstalowałem wersję ściągniętą rano i wszystko działa jak należy - 6 miesięcy Jadeite :)
Dziękuję uprzejmie za odpowiedź, w dodatku potwierdzoną u Pani Małgorzaty :hi
I dzięki za zorganizowanie bardzo dobrej promocji :hippie

rejestor

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
Pomimo „kłopotów” promocja działa dalej, a nie została zawieszona, Brawo.
Wielkie dzięki. Bitdefender nie zgłasza żadnego problemu,program zainstalowany szybko i sprawnie

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Wielki szacunek dla Pani Małgorzaty i zespołu SecurityKISS za opanowanie całej tej sytuacji. No i za zezwolenie na kontynuację promocji, wszak dla mnie nie było to oczywiste. Szkoda tylko, że "stało się", bo w przyszłości nie będę miał śmiałości zapytać o ewentualną powtórkę w celu zorganizowania podobnego eventu... :zawsty

rejestor napisał:
Pomimo „kłopotów” promocja działa dalej, a nie została zawieszona, Brawo. (...)

A

Anonymous

artoor napisał:
Szkoda tylko, że "stało się", bo w przyszłości nie będę miał śmiałości zapytać o ewentualną powtórkę w celu zorganizowania podobnego eventu... :zawsty
Artooro-nie widzę,żadnego związku przyczynowo-skutkowego między Twoją akcją a elementarnymi brakami w wychowaniu dziadów którzy podłączyli się pod promo...

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

A ja z pytaniem dotyczącym owego programu a konkretnie jak u was z prędkością ? Wiadomo że mając zainstalowany i uruchomiony tego typu program przepustowość łącza spadnie , choć piszą że nie / bez ograniczenia prędkości / .
Ja mam 20 mb/sek a używając SecurityKISS około 12 , 8 mb/sek i jeszcze mam zaznaczone UDP bo przy TCP idzie wolniej ?

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Tadek59 napisał:
Witam !

A ja z pytaniem dotyczącym owego programu a konkretnie jak u was z prędkością ? Wiadomo że mając zainstalowany i uruchomiony tego typu program przepustowość łącza spadnie , choć piszą że nie / bez ograniczenia prędkości / .
Ja mam 20 mb/sek a używając SecurityKISS około 12 , 8 mb/sek i jeszcze mam zaznaczone UDP bo przy TCP idzie wolniej ?

Z ciekawości sprawdziłem u siebie jak to jest, a więc wszystko ok SecurityKISS nie zabiera mi prędkości ,może takie niewielkie 20 KB/sek

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
31092
Miasto
Trololololo
Tadek59 napisał:
Witam !

Korzystaj tylko z płatnych serwerów
zaznaczyć serwery 'customer only'
tzn dostępnych w wersji płatnej, im bardziej obciążony tym mniejszy Up I Down będziesz miał.Masz tyle do wyboru że hej hej tralalallala.

Do góry