antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
acar napisał:
antbil007 napisał:
Prawda, że jakość nagrania jest już lepsza niż poprzednio? :)
pewnie :dziwak
Wracam do aktywacji ... masz rację, że to działa bo i ja miałem podobnie po instalacji 3.3 a wcześniej miałem 3.2
Nie dawało mi to jednak spokoju i wyczyściłem cały komp z pozostałości po tym programie
włącznie z plikiem aktywacji i logiem w "ProgramData" i po ponownej instalacji (3.3) aktywacja przestała działać :nea
Jednym słowem ... każdy z was ma rację :dziwak

Nie ma żadnych problemów z przeprowadzeniem aktywacji. Sprawdzałem to kilkakrotnie po przywróconym systemie przez SD.
Osobiście pracuję na wersji portable.

Mikelonsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Juz o tym problemie pisałem na 2 stronie, sa nawet obrazki ukryte dla niezalogowanych. Klucz 3.2 na 3.3 działa ale program ciągle molestuje.Przy każdym uruchomieniu trzeba wcisnąć Continue. Ważne jest to ze do skanów nic nie dodaje - to znaczy znak wodny czy inne napisy...czyli działa.

Mikelonsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Pisałem że jest OK ale już nie jest dlatego pisze ponownie. Instalowałem wersje 3.3 z kluczem z 3.2 (z promocji) i tak jak opisywałem trzeba było poczekać około minutę bo program informował że to wersja próbna ale nie było żadnych innych "efektów ubocznych" to znaczy dodawanych znaków wodnych na zeskanowanych dokumentach.
Dziś ponownie musiałem coś zeskanować używając ten komputer (a jest rzadko używany) i :ireful
Wyskakuje znaczek wodny na skanach. Chyba przekroczyłem liczbę uruchomień?
Wiem, jest powyżej wersja portable ale antywirus informuje o czymś tam a to komputer na którym nie chciałbym instalować czegoś co by miało "niespodzianki".

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30860
Miasto
Trololololo
Mikelonsky napisał:
Wiem, jest powyżej wersja portable ale antywirus informuje o czymś tam a to komputer na którym nie chciałbym instalować czegoś co by miało "niespodzianki".
a o czym ten antywirus informuje, może o pogodzie ?? :p :p a tak na poważnie raz że powinieneś podać monit tego twojego av a dwa wiedzieć waszmość o tym że antywirusy strzelają fałszywkami i te też trzeba odróżnić. :francuz

Mikelonsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
OXYGEN THIEF napisał:
a o czym ten antywirus informuje, może o pogodzie ?? :p :p a tak na poważnie raz że powinieneś podać monit tego twojego av a dwa wiedzieć waszmość o tym że antywirusy strzelają fałszywkami i te też trzeba odróżnić. :francuz
Odpisuje dopiero teraz gdyż chciałem dać pełną odpowiedz a nie miałem czasu i dostępu do tego komputera oraz chciałem podać moje rozwiązanie problemu.
Antywirus (Kaspersky) informuje o:
AdWare.Win32.Amonetize.vxf
To tylko Adware ale:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
oraz inne strony z opisami a w skrócie pisząc - to coś może spowodować wyskakiwanie "podpowiedzi" oraz wkurzające do nieprzytomności inne wyświetlanie wyników w np. google. Dziękuje bardzo za coś takiego :Stop
Znalazłem wersje 3.2 , odinstalowałem 3.3 i po zainstalowaniu 3.2 nawet nie pytał o rejestracje/klucz.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
Mikelonsky napisał:
OXYGEN THIEF napisał:
Odpisuje dopiero teraz gdyż chciałem dać pełną odpowiedz a nie miałem czasu i dostępu do tego komputera oraz chciałem podać moje rozwiązanie problemu.
Antywirus (Kaspersky) informuje o:
AdWare.Win32.Amonetize.vxf
To tylko Adware ale:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
oraz inne strony z opisami a w skrócie pisząc - to coś może spowodować wyskakiwanie "podpowiedzi" oraz wkurzające do nieprzytomności inne wyświetlanie wyników w np. google. Dziękuje bardzo za coś takiego :Stop
Znalazłem wersje 3.2 , odinstalowałem 3.3 i po zainstalowaniu 3.2 nawet nie pytał o rejestracje/klucz.

Po pierwsze : nowa instalacja nie prosiła o klucz, bo po poprzedniej pozostał plik licencyjny zlokalizowany w PData :)
Po drugie : od lat używam ESET-a, żadnych dziwnych komunikatów nie wykazuje. Co do Kasperskiego nie mam zdania (kiedyś używałem), ale wyniki Aviry można między bajki włożyć.
Po trzecie : nie ma obowiązku używania wersji 3.3 jak się ma wersję 3.2 i vice versa. Chcesz używać 3.2, to używaj. :)

9jkxcDU533

Wygadany
Reakcje/Polubienia
4
Przy próbie rejestracji otrzymuję taki komunikat:Strona internetowa jest niedostępna
Czy robię coś nie tak?

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Z liska wchodzi, z opery nie. (przynajmniej u mnie)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30860
Miasto
Trololololo

Canaris

Wygadany
Reakcje/Polubienia
18
Podejrzewam, że jakościowo nie dorównuje niekwestionowanemu liderowe OCR czyli firmie ABBYY. Używam od lat ABBYY FineReader 5.0 Pro (chyba nadal jest aktywna promocja) i nie narzekam. Może kiedyś ABBYY da w promocji bezterminowo nowszą wersję to wymienię :)

Do góry