Sandboxie Konkurs ! Giveaway !

Status
Zamknięty.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Konkurs do wygrania 3 licencje Sandboxie :!:

sbie.jpg

Pytania:
1) Napisz jakiej konfiguracji programów zabezpieczających używasz.
2) W jaki sposób używanie pełnej wersji Sandboxie zmieni sposób Twojej pracy w systemie Windows :D
- komentarze tylko w języku polskim :!: / Comments only in Polish :!:
Koniec konkursu 04-02-2011, wyniki 05-02-2011

martini

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
Kraków
To ja będę pierwszy..

1. Obecnie mam avast free + spyshelter + keyscrambler.
2. Moja córka gra na necie na Disney-u oraz wielu podobnych i uruchamianie Opery w Sandboxie spowoduje, że nie będą wirusy przedostawać się do systemu..
A ja.. no cóz.. testowanie czego się da.. :p

Vegito

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Hi..,
Dzięki za Sandboxie gratisów opportnity. Proszę policzyć mi w.
1. Mój obecny bezpieczeństwa: Avira AntiVir, Malwarebytes AntiMalware, SpyShelter
2. Z Sandboxie można bezpiecznie uruchomić podejrzanych lub niezaufanych programów w wirtualnej przestrzeni bez wpływu na moim komputerze. I nie musisz się martwić już podczas uruchamiania niepewnych programów. zarejestrowanej wersji rzeczywiście:
- Włącza Forced Programy i folderów przymusowej
- Pozwala na uruchamianie programów w więcej niż jednej piaskownicy w tym samym czasie

almazaha

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Witam!
Mój komputer zabezpiecza spyshetler, nod32, pc tools firewall. Sandoboxie wykorzystał bym, w trakcie gier onnline, na których gra namiętnie moja córka oraz ja bezpośrednio przy testowaniu nowych, ale niekoniecznie sprawdzonych programach, które czasami sciagam sobie z niebezpiecznych stron (lubię takie ryzyko)!
Pozdrawiam i dzięki za ciekawy konkurs!

A

Anonymous

Witam.
1.Avast Free Antivirus 5 (wiem że w 6 ma być sandbox, ale jeśli będzie taki jak w AIS to nie za bardzo będzie można mu ufać :dziwak ) i zapora systemowa (Win7)- więc jak najbardziej Sandboxie ładnie by pasował do tego zestawu :D .
2.W końcu bezstresowe uruchamianie niepewnych instalek, swobodne włóczenie się po ciemnych zakamarkach sieci no i oczywiście testowanie, testowanie i jeszcze raz testowanie :dziwak(a i nie wyskakujący komunikat z zachętą do zakupu też dobrze robi na psychikę :D ) .

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
Znając życie nie wygram - ale co tam :D

Zestaw w sygnaturce :p
Wiadomo, że nie wszystko uruchomi się pod DW dlatego chciałbym SB - łatwe uruchamianie syfów + szybkie opróżnianie piaskownicy - w DW usuwanie z listy "Przywracanie Plików i Rejestru" może chwilę potrwać :D
Ogólnie od dawna poluję na lickę i jakoś wygrać nie mogę.... :(

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
Przede wszystkim, przepraszam za mój polski, bo nie znasz dobrze języka, ale chcę to exellent program bardzo. W wieku 21-st istotne jest, aby posiadać dobry program bezpieczeństwa, ponieważ istnieje tak wiele zagrożeń w Internecie. Ten program pomoże mi zachować czyste komputera granic nieznane zagrożenia, ponieważ mogę uruchomić przeglądarkę i inne programy w specjalnych Sandboxie. Szczerze mówiąc to geat do zaoferowania ten program. Dziękujemy i życzymy powodzenia. najlepsze życzenia z Gruzji!!
Przede wszystkim, przepraszam za mój polski, bo nie znasz dobrze języka, ale chcę to exellent program bardzo. W wieku 21-st istotne jest, aby posiadać dobry program bezpieczeństwa, ponieważ istnieje tak wiele zagrożeń w Internecie. Ten program pomoże mi zachować czyste komputera granic nieznane zagrożenia, ponieważ mogę uruchomić przeglądarkę i inne programy w specjalnych Sandboxie. Szczerze mówiąc to geat do zaoferowania ten program. Dziękujemy i życzymy powodzenia. najlepsze życzenia z Gruzji!!

K2o

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Używam BitDefendera Internet Security 2011 i od czasu do czasu w zależności od potrzeb Phantom Armora, który wymaga restartu systemu i jest to trochę uciążliwe i czasochłonne. Z tego, co czytałem Sandboxie, jest pozbawiony tej wady, a to ułatwiłoby mi pracę.

Altair

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam.
1. Używam Comodo Internet Security Premium 5.3 (wiem, że CIS ma sandboxa ale ma ograniczoną funkcjonalność, przez co nie można na przykład uruchomić przeglądarki w piaskownicy).
2.W jaki sposób pełna wersja Sandboxie zmieni sposób mojej pracy w Windowsie? Przede wszystkim zwiększy bezpieczeństwo systemu. Często uruchamiam podejrzane oprogramowanie a z Sandboxie po prostu stanie się to bezpieczniejsze.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
Któż z nas nie lubi(ł) piaskownicy? Za młodu stawiać babki, albo dziś na tej największej, zwanej plażą, oglądać się za babkami? :) Któż z nas nie lubi seksu, oczywiście tego bezpiecznego, bez konsekwencji, bez zarażenia się czymkolwiek.
Praca z komputerem ma w sobie coś z tych wymienionych rzeczy. Musi być przede wszystkim bezpieczna. Swoistego rodzaju prezerwatywą może być antywirus, firewall. Ja stosuję Eset Smart Security. Dla większego bezpieczeństwa od czasu do czasu szczepionki antywirusowe, antyspywarowe.
Jednakże w życiu ważna jest także podnieta, pewna doza ryzyka. Ocierać się o niebezpieczeństwa znacznie podnosi poziom adrenaliny. Aby jednakże nie przekroczyć granicy bezpieczeństwa można sobie pomóc stosując np. Sandboxie. Frajdą nie z tej ziemi jest broić bez konsekwencji. Żeby tak można było w realnym życiu.

kerimex

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Witam,
Bardzo dobry program miałem go kilka lat temu. Obecnie używam dystrybucji Linuksa do testowania, ten program byłby bardzo pomocny.
Pozdrawiam

bramka

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
1)Avast! Free Antivirus 5.1.889
2)Pozwala na uruchomienie programu w więcej niż jednej piaskownicy. Brak pop-up z przypomnienie o zakupie

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Pewnie was mocno zaskoczę, bo moja ochrona jest niemała :)

Ochrona antywirusowa to - F-Secure AV 2011 licencja 1-dno roczna, ale przedłużę ;)
Ochrona Firewall to - Outpost Firewall Pro... pracuje w trybie "Blokuj Większość" licencja lifetime :)
Ochrona antywirusowa, spyware i anty spam to - Spy Emergency licencja na 2-wa lata :)
Ochrona przeciw malware to - Malwarebytes'Anti-Malware Pro licencja lifetime :)
Ochrona anty baner i spyware to Admuncher Premium z licencją lifetime :)
Ochrona Hips to SpyShelter Premium licencja lifetime :) - polecam!
Ochrona Hips to DefenseWall
- Wszystkie wyżej wymienione programy posiadam legalnie. :)

Wiem, że do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze

właśnie tego programu, w którym jak najbardziej chcę zabrać udział, by wygrać program jakim jest "Sandboxie", ten pozwoli mi na zwiększenie mojego bezpieczeństwa kiedy będę chciał poznawać nowe oprogramowanie z niepewnego źródła.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
53075
Witam moja konfiguracja, Norton Internet Security 2011 i SpyShelter Premium a jeśli chodzi o wykorzystanie pełnej wersji Sandboxa, na pewno czułbym się bezpiecznie surfować w necie .

rimdop

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Mój komputer zabezpiecza Comodo Internet Security 2011 i Hitman 3.5 Pro.Sandboxie jest ciekawą i bezpieczną opcją zabezpieczenia,gdzie będzie można czuć się pewniej!

Status
Zamknięty.
Do góry