RollBack Rx 10 za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30874
Miasto
Trololololo
a zainstalowałeś tego Rollbacka z uprawnieniami administratora ??

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
wiesz że mogłem to ominąć. może to wpłynąć na prawidłową instalację???. a jak wyinstalowałem i teraz bym chciał zainstalować z uprawnieniami administratora to klucz będzie ważny czy już przepadł

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30874
Miasto
Trololololo
zainstaluj z prawami admina (PPM i uruchom instalator jako admin).Ten program raczej tego wymaga bo dodaje konsolę odzyskiwania z której przywracasz system.Ta konsola powinna być tam gdzie jak pisałeś miałeś te cyferki, na początku uruchamiania kompa.

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
a ogólnie to będą jakieś zmiany w uruchamianiu komputera czy będzie się uruchamiał tradycyjnie ?

A

Anonymous

Przeinstaluj Rollbacka, przy usuwaniu i ponownej instalacji wyłącz wszystkie programy zabezpieczające, i tak jak prawi OXY z adminem.
Będzie ładniusia konsola przy starcie.

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
jak zainstalowałem to po ponownym uruchamianiu kompa pojawiły mi się w górnym rogu jakiś ciąg licz. wcisnąłem enter znowu jakiś ciąg liczb. 5 razy wcisnąłem enter i komp się uruchomił. Uruchomiłem kompa ponownie i znowu te liczby ale po wciskaniu entera doszliśmy do wyboru uruchamiani komputera. Wybrałem tryb normalny.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30874
Miasto
Trololololo
wiesz co wywal całkiem tego rollbacka (usuń również jako admin) i zainstaluj go jeszcze raz też jako admin.Pamiętaj o tym co napisał marsellus, podczas instalacji wyłącz wszystkie programy zabezpieczające jakie masz.

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
usunę go wszystko wyłączyłem podczas instalacji eseta ale to widać nic nie dało. dzięki za chęci i pomoc

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Z nieco innej beczki, zakładam Panowie, że jak zainstaluję sobie program za pół roku (v.10), to bez problemu powinna przejść aktywacja, prawda? W końcu cały proces skorzystania z promo polegał niejako na kupnie za 0 rupii ;) Jeśli się mylę, proszę mnie wyprowadzić z błędu :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30874
Miasto
Trololololo
Tak jak za pół roku zainstalujesz to będzie śmigał, z tego o pamiętam to tam są 2 aktywacje (do wyboru), online przez 1 klucz i offline przez 2 klucze.Jak ktoś aktywował online to ten drugi klucz jest w rejestrze i można sobie go też zapisać.Rollback ma limit na aktywację online i trzeba pisać do nich aby odblokowali (dlatego po aktywacji online warto poszukać w rejestrze tego drugiego klucza aby później pominąć pisanie do nich i aktywować offline)
To samo jest w przypadku Keriver 1 CRP

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
wie ktoś o co chodzi z tym promo

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Poza tym, aby umieścić komentarz na Amazonie, to trzeba wcześniej coś tak kupić.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
RollBack Rx Professional 10.4

rollback-rx-professional.jpg

RollBack Rx Professional 10.4 giveaway
is available in a extended trial giveaway for limited time!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Do góry