Revo Uninstaller Pro

Status
Zamknięty.

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Revo-Uninstaller-Pro1.jpg

Do wygrania jest jedna licencja .
Zasady !!
1.Dlaczego chcesz wygrać .
2.Wymień podstawowe narzędzia tego programu.
3.Udział w konkursie mogą wziąść osoby ,które posiadają minimum 20 postów.
4.Posty w języku polskim lub angielski.
5.Konkurs trwa do 03.07.2011.
6.Posty nie na temat nie będą brane pod uwagę. :D

Powodzenia. Good luck :D

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Najlepszy dla mnie program tego typu, który używam od lat w wersji free a przydałby się w wersji Pro.

Narzędzia programu to:

Uninstaller
Forced Uninstall
Real-Time
Installation Monitor
Multi-Level
Backup System
Hunter Mode
Junk Files Cleaner
Windows Tools
Autorun Manager
Browsers Cleaner
MS Office Cleaner
Windows Cleaner
Evidence Remover
Unrecoverable Delete

Szuri21

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Dziękuję za konkurs.

Jestem wiernym użytkownikiem RevoUninstaller. O ile bezproblemowo mogę z niego korzystać na laptopie o tyle na stacjonarce mam już mały problem. Rozchodzi się o fakt, że dopiero w wersji pro program obsługuje w pełni programy 64-bitowe. Dlatego aby w pełni wykorzystać potencjał tegoż programu chciałbym wziąć udział w konkursie i dać sobie szansę na wygranie licencji na ten program.

Podstawowe narzędzia programu to:

bardzo dobry kilku stopniowy deinstalator,
inteligenty tryb łowcy,
monitor czasu rzeczywistego,
no a najważniejsze w wersji pro to obsługa aplikacji x64;

Pozdrawiam.

TurboDymoMan

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać revo uniinstaller pro, ponieważ używam wersji free od lat i mnie nie zawodzi.
Funkcje programu to:

doszczętne Odinstalowywanie programów (pliki, rejestr)
czyszczenie MS Office
Tryb łowcy
Menadżer autostartu
Czyszczenie historii przeglądarek
funkcja usuwanie plików pozostawionych przez instalatory programów
bezpowrotne kasowanie folderów i plików
obsługa 64bitowych systemów i aplikacji
kopie zapasowe wykonywanych czynności

I wiele innych funkcji.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Używam w wersji free i chciałbym wygrać ten program,aby być pewnym pełenego działania w usuwaniu niepotrzebnych programów.

slawsi5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Poznań
bardzo chciałbym wygrać licencję na ten programik bo od dawna zależy mi na nim - niestety wersja free jest ograniczona na system x64 - nie widzi programów x64 do odinstalowania.. Obecnie używam Comodo Program Manager ale nie do końca mi on odpowiada i jak tylko bym wygrał licencję na revo to od razu bym zmienił comodo na ten.

A to podstawowe narzędzia programu:
Uninstaller, Forced Uninstall, Real-Time , Installation Monitor, Multi-Level , Backup System, Hunter Mode, Junk Files Cleaner, Windows Tools, Autorun Manager, Browsers Cleaner,MS Office Cleaner, Windows Cleaner, Evidence Remover,Unrecoverable Deleteprogramy

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Uninstaller
Forced Uninstall
Real-Time
Installation Monitor
Multi-Level
Backup System
Hunter Mode
Junk Files Cleaner
Windows Tools
Autorun Manager
Browsers Cleaner
MS Office Cleaner
Windows Cleaner
Evidence Remover
Unrecoverable Delete

Chciałbym wygrać bo jest to znakomity program do całkowitego usuwania programów. Obecnie używam wersji free i jestem zadowolony więc z chęcią zdobędę wersję PRO ;)

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Odnoszę wrażenie że co nie którzy idą na łatwiznę i nazwy narzędzi spisują z pierwszego postu. Jezeli używacie tego programu w wersji free to na pewno wiecie że jest on po polsku , a co za tym idzie nazwy tych narzędzi są również w tym języku. :D

Michał

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Dzięki za konkurs!
Revo Uninstaller w wersji free to najlepsza aplikacja do usuwania softu. Chciałbym mieć wersję pro by jeszcze dokładniej usuwać programy. Głuwne funkcje programy to: Uninstaller, Tryb łowcy, Usuwanie zbędnych plików, Menager autostartu, Porządkowanie przeglądarki, Porządkowanie Ms Office, Porządkowanie Windows, Usuwanie historii, usuwanie bezpowrotne, Narzędzia Windows.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Dzięki za konkurs :)
Do rzeczy chciałbym wygrać licencje na ten program, ponieważ używam wersji Free tego programu od dłuższego czasu i doceniam jego zalety , aplikacja spełnia swoje zadania , nie powodując żadnych szkód ze złym np. odinstalowaniem programu, program absolutnie bezproblemowy :) Niestety progs jest troszkę okrojony do wersji Pro którą oferujesz o parę nowinek, które chciałbym wypróbować :) m.in . monitorowanie programów , menadżer kopii czy porządkowanie przeglądarek.

Podstawowymi narzędziami tego programu są m. in: Menadżer autostartu, tryb łowcy, podstawowy deinstalator programów, , narzędzie do usuwania zbędnych plików, menadżer kopii , narzędzie do monitorowania programów, porządkowanie przeglądarki, narzędzia systemu czy czyszczenie pakietu Microsoft Office. Pozdro :p

K2o

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Chciałbym wygrać Revo Uninstaller Pro, gdyż jest ponoć najlepszy w usuwaniu niechcianych programów. Jego podstawowe narzędzia to:
1. Deinstalator
2. Menadżer autostartu
3. Usuwanie zbędnych plików
4. Narzędzia systemu
5. Porządkowanie przeglądarek
6. Porządkowanie MS Office
7. porządkowanie systemu
8. Usuwanie śladów

hubiX

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Dlaczego chciałbym go wygrać? Używając tego narzędzia w wersji free nie tylko odinstalowywałem aplikacje wbudowanym uninstalllerem, ale również usuwałem resztki wpisów z rejestru i plików na dysku, dzięki czemu zaoszczędziłem sporo miejsca. Chciałbym wersję Pro ze względu na to,że lubie mieć wszystko uporządkowane na kompie oraz zaawansowane usuwanie aplikacji z poziomu Eksploratora Windows.
Podstawowe narzędzia programu
-Tryb łowcy
-Monitor Instalacji
-Deinstalator z wbudowanymi poziomami(Im wyższy, tym większa dokładność)
-Ochrona prywatności
-Menedżer autostartu
-Zintegrowane narzędzia systemu

dczerwo

Wygadany
Reakcje/Polubienia
4
1. Bo to dobry odinstalowywacz jest :) Używam wersji Free, a Pro chciałbym wygrać ze względu na pracę w środowisku 64bit.
2. Deinstalator, menadżer Auto-Startu, funkcja usuwania zbędnych plików pozostawionych po instalacji programów, czyszczenie historii przeglądarek i pakietu Office, opcja bezpowrotnego kasowania plików i folderów, funkcja tworzenia kopii zapasowych, szybki dostęp do narzędzi Windows.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Z opinii innych wniosek sam się nasuwa: jest to jedna z najlepszych "maszynek" do czyszczenia pozostałości po odinstalowanych programach.
Dlaczego bym chciał? Często testuję "nowinki programowe" i trochę mam "zaśmiecony" system. Wyszło mi, że pełną wersję wykorzystałbym, ale nie spełniam kryteriów. :?
Nie potrafię określić dokładnie co zawiera Revo Uninstaller/jakie funkcje dodatkowe?/, bo go nie testowałem
/jeszcze nie .../.
Nie chcę powtarzać opisów, bo chyba nie o to tu chodzi.
Cóż - na razie bazuję na systemowym "dodaj-usuń" wspomaganym przez TuneUp i CCleaner.
Powodzenia życzę - niech fortuna innym też sprzyja ... ;)

Status
Zamknięty.
Do góry