Używam innego programu tego autora tj. Soft Organizer i jestem z niego zadowolony a Reg Organizer to taka ulepszona wersja właśnie Soft Organizer. Mamy tu możliwość odinstalowywania programów wraz z masą opcji dot. czyszczenia i naprawy rejestru. Mam nadzieję, że uda mi się zgarnąć licencję.
Mam wersję 6.50 tego programu i spisuje się wyśmienicie jako soft do czyszczenia rejestru i usuwania tymczasowych plików oraz bardzo dobry jest moduł do deinstalacji programów. A wersję 7 chciałbym mieć bo na pewno jest bardziej dopracowana i ma więcej opcji czyszczenia i optymalizacji. Dziękuję za konkurs.
za kolejny fajny konkurs aktualnie używam do zarządzania rejestrem systemowym programu Registry First Aid i jest to starsza wersja tego softu ( dość uboga ). Reg Organizer to prawdziwy kombajn ma dużą ilość dostępnych funkcji oraz narzędzi można nimi modyfikować, oczyszczać oraz naprawiać rejestr i system operacyjny.
Biorę udział w konkursie i
Reg Organizer, to dobre narzędzie, które pozwala dokonywać zmiany w rejestrach, dzięki nowoczesnemu mechanizmowi oczyszczającemu .Pozwala pozbyć się zbędnych plików i śmieci, usuwać programy. To dobre rozwiązanie w celu przyspieszenia i wydajności PC i laptopów naszych, a to za sprawą wbudowanego modułu do defragmentowania i kompresowania rejestru systemowego.
Zgłaszam się do konkursu, dziękuję za dobry wybór programu, to celny strzał w 10
Dzięki sheriff' ie za kolejny super konkurs ,Antonowi Maksimov za podarowanie licencji na konkurs.
Obecnie do naprawiania rejestru używam CCleanera, który nie jest tak dokładny jak Reg Organizer
a ponieważ ostatnio dużo instaluję i deinstaluję , przydałby mi się taki optymilizator rejestru, dodatkowym plusem jest ,że jest on w naszym języku.
Na wstępie dziękuję za kolejny konkretny konkurs
Porządki na komputerze obecnie robię przy pomocy Odkurzacza i Total Uninstallera. W tym zestawie brakuje jednak programu zajmującego się stricte rejestrem systemowy a to przecież "serce" naszego systemu operacyjnego i od jego dobrej kondycji wiele zależy. Wiec jeśli już mam w nim coś grzebać i naprawiać to tylko dobrym narzędziem a Reg Organizer należy do jednych z najlepszych.
Finał konkursu - osoby od miejsca 1 do 10 mogą już świętować a ja czekam 24 h na potwierdzenie odbioru nagrody - po potwierdzeniu obdaruje was kluczami na pw w imieniu sponsora - gratuluje
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.