Reg Organizer 7.0 - KONKURS

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
1e3c737921e37fa3707f401cd806ec9f.png

Reg Organizer to rozbudowany program do zarządzania rejestrem systemowym. Aplikacja oferuje bogatą ilość dostępnych funkcji i narzędzi przeznaczonych do modyfikowania, oczyszczania i naprawiania całego rejestru i systemu operacyjnego.

Galeria programu

Reg.Organizer.7.01.png

1362472646_reg-organizer.png

reg-organizer-7-disk-cleanup-600x433.png

Przy użyciu programu zwiększymy wydajność komputera oraz zlikwidujemy wszelkie błędy techniczne w systemie operacyjnym. Reg Organizer pozwala na modyfikowanie dowolnego pliku rejestru (.Reg) i wyświetlanie jego całej zawartości bezpośrednio z poziomu Eksploratora Windows. Ponadto narzędzie posiada wbudowany deinstalator aplikacji, za pomocą którego usuniemy wszystkie zbędne programy z systemu Windows.

Reg Organizer został wyposażony w wygodny w obsłudze edytor do przeglądania i modyfikowania rejestru, a także do zarządzania poszczególnymi wpisami i kluczami. Oprócz tego posiada nowoczesny mechanizm oczyszczający rejestr ze zbędnych i uszkodzonych wpisów oraz usuwający nieużywane biblioteki DLL, rozszerzenia i inne elementy, które pozostały po odinstalowanych aplikacjach.

Na szczególną uwagę zasługuje wbudowany moduł do defragmentowania i kompresowania całego rejestru systemowego, który zwiększa wydajność komputera i przyśpiesza uruchamianie systemu operacyjnego. Reg Organizer posiada również możliwość uzyskania niezbędnych informacji o każdym dowolnym kluczu lub wpisie znajdującym się w rejestrze, a także monitorowanie wszelkich zachodzących w nich zmian.

strona producenta i programu

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

opis programu ze strony :

dobreprogramy.pl

Konkurs

Wiem , że program ciesz się dużą popularnością , więc mam dla Was dobrą wiadomość
dzięki hojności Anton Maksimov :ok oficjalnego dewelopera produktu Reg Organizer 7.0 mam do rozdania 10 sztuk licencji 1 rok aktualizacji .

Zasady bez zmian

1.Napisz komentarz ,dlaczego dla Ciebie ma być Reg Organizer 7.0

2.Komentarz w języku ojczystym POLISH OR ENGLISH , nie w jednym zdaniu proszę :suuper :dziwak :ok

3.W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani na forum

4.Zakończenie konkursu 18.02.2015 godz.20

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie odbioru wygranej na PW do mnie . Jeśli będzie brak potwierdzenia po 24 godzinach uznam że osoba zrezygnowała z nagrody a klucz trafi do dogrywki, dla osób które nie miały szczęścia w losowaniu pierwszym.Tym co potwierdzą wysyłam klucz odraz jak tylko dostane potwierdzanie na pw

BestiaZBagienMyśli

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Re: Reg Organize 7.0 - KONKURS

A dopiero miałem pisać o tym programie w propozycjii programów do konkursu. Soft jest świetny-używam w starszej wersjii i naprawdę jestem zadowolony-program pozwala robić migawki systemu; optymalizuje system i wycisza jego prace. Proszę mnie wziąść pod uwagę w konkursie. DZIENX.

A

Anonymous

Aktualnie używam wersje 6.50 i spełnia on swoją rolę .Testuje dość dużo różnych programów i po jakimś czasie jest spory bałagan tym bardziej przydałby się Reg Organizer w wersji nowszej i z możliwością jego aktualizacji to tyle z mojej strony :ok

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Dziękuję za konkurs! :england
Nigdy nie zajmowałem się zarządzaniem rejestrem systemowym, ale gdyby to miało poprawić wydajność komputera takiego jak mój (z Vistą na pokładzie), to spróbuję szczęścia.

Pati.

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Ełk - Poland
Reg Organizer to rozbudowany program do zarządzania rejestrem systemowym . Aplikacja oferuje bogatą ilość dostępnych funkcji . Miałam wersje 6.50 z promocji i była ok .Cieszyła bym się gdybym wygrała ten program bo jest naprawdę dobry i ułatwia życie wszystkim posiadaczom komputerów PC .

A

Anonymous

Tym konkursem to dałeś do pieca Szeryfie :piwko
Testuję sporo programów (głównie zabezpieczeń i przeglądarek) i po kilku tygodniach w rejestrze robi się burdel na szynach, z którym poczciwy CCleaner sobie nie radzi a za leniwy jestem, żeby szperać ręcznie, dlatego czym prędzej zgłaszam się do konkursu :ok

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Korzystam z wersji 6.50 tego programu.
Lubię sprawdzać nowe programy, więc w przypadku kiedy nie muszę korzystać z kopii zapasowej, posiłkuję się tym programem. Pozwala on na oczyszczanie i optymalizację rejestru, ale również można z niego korzystać przy odinstalowywaniu programów. Plusem jest też, że w opcjach do wyboru jest nasz ojczysty język.
Dziękuję za konkurs :)

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Świetna nagroda :hi Podziękować :piwko

Świetny program do czyszczenia rejestru, który obecnie "sprzątam" CCleaner-em, ale w tym temacie z pewnością nie ma szans. Dodatkowo komp dostanie małego "kopa",co przyda mu się :dziwak

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Kolejny świetny konkurs !
Chciałbym wygrać ten program, ponieważ na laptopie mojego syna nie mam żadnego optymizatora systemu.
Miałem ten program już kawałek czasu na swoim komputerze i sprawował się bez zastrzezen. Robił co do n iego należało i nie było żadnych problemów z systemem.
Dlatego zgłaszam się do Konkursu ;)

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Dzięki dla Pana Antona Maksimova za świetne nagrody i Sheriffa za konkurs. :dziękuję Używałem Soft Organizera. Aktualnie używam Reg Organizera v 6.50 z promocji. Obydwa programy może nie są super szybkie, ale za to bardzo dokładne, co jest kluczową moim zdaniem cechą dla tej kategorii produktów. Stąd programy ze "stajni Chemtable" zdobyły moje uznanie. Reg Organizer posiada te wszystkie moduły, których oczekuję od programu konserwująco-optymalizująco-czyszczącego. A że pan Anton Maksimov na Chemtable Forum napisał, iż wersja 7 jest szybsza, więc tym bardziej zachęca mnie to do wzięcia udziału w konkursie. Trochę żal, że nie ma jeszcze oficjalnej polskiej wersji językowej (przynajmniej takowej u siebie sie nie dopatrzyłem).

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4591
Miasto
Gdynia Orłowo
.
Reg Organizer to hipernarzędzie. Szczególnie dla tych, którzy grzebią przy programach, instalują i deinstalują, tworzą wersje portable, przy których zachodzi konieczność monitorowania wszelkich zmian zachodzących w rejestrze, wyszukiwania nowo powstałych kluczy oraz wpisów.
Zawarty w programie najnowszej generacji system pozwalający na wyszukanie zbędnych tudzież błędnych wpisów pozostałych po instalacji, zdecydowanie ułatwia żmudną pracę związaną z usuwaniem programów.
Reg Organizer jest jednym z programów z tzw. grupy must have, czyli profesjonalnego niezbędnika, który winien być w posiadaniu osób parających się zawodowo bądź hobbistycznie programami komputerowymi. Jednym z tych hobbistów jestem i ja, tak więc Reg Organizer jest programem, o którym mógłbym powiedzieć, że jest dla mnie marzeniem.
Dzięki szeryfie za konkurs, a tym samym za możliwość ubiegania się o wygranie tej supernagrody. :)
Powodzenia!

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Poczytałem o tym sofcie i zostałem zachęcony do wzięcia udziału w konkursie. W zasadzie nie używam teraz żadnego softu do zarządzania rejestrem w takim zakresie jak ten program.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
O rejestr trzeba dbać żeby komp nie tracił swej szybkości..Reg Organizer to świetny program i przyda mi się Dziękuje za konkurs :klawik.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Reg Organizer obok Reg Seekera, to u mnie specjaliści od rejestru. Kopie usuwanych kluczy (to akurat standard) oraz migawki rejestru bardzo są pomocne. Postrzegałem do tej pory Reg Organizera właśnie prawie wyłącznie jako aplikację mogącą mi pomóc w różnorakich problemach z rejestrem, ale patrząc na nową wersję RO, widzę zachęcające zmiany w innych modułach, m.in.tym dot.oczyszczania dysku ze śmieci:

hbzigl.JPG

Wygląda to czytelnie i nie jest aż tak ascetyczne jak w poprzedniej wersji 6.5, którą mam obecnie na stanie.
Poza sprawami "rejestrowymi" wykorzystywałem Reg Organizera jako optymalizatora autostartu. Można tam porównać czasy ostatnich startów systemu:

jfdjns.JPG

Lepiej mieć nową wersję niż starą, więc się zgłaszam do losowania. Dzięki za taką możliwość :dziękuję

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Witam,
Dzięki za konkurs- o tą nagrodę warto powalczyć...Reg Organizer to dla rejestru- najbardziej przystępny i solidny soft. Jak już wspomniano migawki rejestru są nieodzowne gdyby poszło coś-nie-tak :). Reg Organizer to aplikacja na problemy z rejestrem ale nie tylko,wersja PRO, posiada moduły wzbogacające ten program o świetnego czyściciela pozostałych-śmieci itp...jak i po nie do końca udanych- uni_instalerach programów..walczymy i pozdrawiamy!

Do góry