RealA2V za darmo

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Znowu to samo...Dzieje się coś niedobrego z Giveaway of the Day , wczorajszy soft z promocji całkowicie rozwalił mi system i przejął kontrolę nad dostępem do Internetu. Na szczęście mam pod ręką pełną kopię systemu i przywróciłem sobie z niej partycję systemową.
Dzisiejsza promocja również nie wygląda najlepiej, próba wejścia na stronę producenta programu zaowocowało tym:
chromium.JPG

Wstrzymałem się z pobraniem promocji i jej przetestowaniem, nawet na wirtualnym systemie...

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46264
Miasto
Gdzieś w Polsce
Emmers, może czymś bawiłeś się wcześniej i coś się stało. U mnie ten program zainstalował się bez problemu.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
W ogóle go nie instalowałem, chciałem tylko wejść na stronę producenta jak zwykle to robię przed instalacją i ewentualną przeróbką instalki , która jest przecież ukryta w Giveaway of the Day. Po za tym chyba zauważyłaś , że raczej nie bawię się systemami komputerem i do wszystkiego podchodzę ostrożnie. Strona producenta programu jest na liście stron niebezpiecznych i to dla mnie wystarczy. To, że program zainstalował się bez problemu nie oznacza,że jest bezpieczny i nie zawiera elementów np, ingerujących w twoją, moją czy naszą prywatność. Może być specjalnie skonstruowanym programem do wykradania poufnych informacji. Po wczorajszej wpadce wszystkiego mogę się spodziewać. Który program instaluje bezpośrednio w Common Files kilkanaście plików, które są powieleniem kodeków i innych plików systemowych? Rzadko się zdarza żeby w folderze głównego programu było kilka plików a cała reszta w folderach systemowych a we wczorajszym programie tak było. Sprawdziłem dokładnie wszystkie ścieżki instalacji.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30869
Miasto
Trololololo
te domeny CC to ogólnie często są blokowane, czasem jest tak że producentowi nie chce się dodawać poszczególnych stronek to blokuje całe domeny.

upy

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
MBAM też blokuje wejście na stronę producenta :(

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46264
Miasto
Gdzieś w Polsce
To tak jak napisał OT, niektóre programy blokują całą domenę. TrustPort, Comodo i FIS nie zgłaszają zastrzeżeń. Strona RealA2V moim zdaniem jest ok. Sam katalog z programem przeniesiony na drugi komputer działa jak portable, bez wpisów w rejestrze. Przynajmniej u mnie.
Tutaj do wypróbowania

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Do góry