Quietzone za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46342
Miasto
Gdzieś w Polsce
product_box-2.png
Quietzone 4.0

Quietzone - wirtualizacja systemu. Returnil System Safe w nowej odsłonie.
The all new Quietzone is designed to provide the non-technical user with effective boot-to-restore system security and Internet surfing privacy in the era of “Big Data”.
When Quietzone protection is active, the user can simply restart their computer and all potentially unwanted and/or malicious changes at the forensics level are gone as though they had never happened, restoring protected disks to a clean state while enhancing system productivity and availability.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

ireksmerf

Świeżak
Reakcje/Polubienia
6
Quietzone to narzędzie do ochrony naszej prywatności. Za jego pomocą możemy serfować po internecie anonimowo, bez obawy pozostawiania jakichkolwiek śladów. Strony internetowe możemy przeglądać poprzez zintegoraną z Quietzone przeglądarką (Tor Browser). Quitezone blokuje możliwość zapisywania i śledzenia aktywności użytkowników. Jest to szczególnie ważne w przypadku posiadania wrażliwych dokumentów na dysku twardym. Quitezone po zainstalowaniu i uruchamianiu dodaje się do obszaru powiadomień na pasku zadań.

Program Quietzone można pobrać i zainstalować do 23 kwietnia 2014, do 9:00 rano*. Później darmowa oferta wygasa
.
komputerswiat.pl

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Fajny programik! może ktoś go spolszczy !!!Ogromna prośba.Ja coś tam manipulowałem, ale nie wiem jak.Tam jest plik o rozszerzeniu qm.Nie wiem jak się do tego dobrać.

Pozdrawiam

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
Jeśli chcemy edytować zawartość pliku "qm" musimy go najpierw prze konwertować do formatu "ts" aby móc go otworzyć i edytować.

Niezbędne do tego będą programy:

"qm2ts" - konwertowanie z "qm" do "ts",
"Qt Linguist" do edycji zawartości pliku,
"lrelease.exe" - konwertowanie z "ts" do "qm".

Więcej informacji i paczkę z programami znajdziesz pod adresem:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Do góry