Process Lasso Pro - Konkurs!

A

Anonymous

Process Lasso Pro - Konkurs!

Logos-process-Lasso-100x123.gif

Process Lasso jest aplikacją umożliwiającą sprawne zarządzanie procesami w systemie Windows.

Program wyświetla szczegółowe informacje na temat uruchomionych w systemie procesów i umożliwia przydzielenie im określonego dostępu do mocy obliczeniowej procesora. Process Lasso posiada wiele zaawansowanych ustawień i trybów pracy takich jak "Game Mode", automatyczne zarządzanie procesami "ProBalance" czy schematy zasilania nastawione na oszczędzanie energii bądź wysoką wydajność.

Program umożliwia także przypisanie konkretnych ustawień wybranym aplikacjom, przez co po jednorazowej konfiguracji Process Lasso może działać w pełni automatycznie.

Źródło:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Konkurs zakończy się 15.09.2011

:!: Do wygrania 1 roczna licencja do programu Process Lasso Pro :!:

Zasady:

1. Napisz komentarz dlaczego chciałbyś/chciałabyś wygrać licencję do programu Process Lasso Pro.
2. Pobierz i uruchom Process Lasso Pro,
. Otwórz także przeglądarkę z widoczną stroną http://programyzadarmo.net.pl/
3. Zrób teraz screena (zrzut ekranu) całego swojego pulpitu.
Tak zrobiony obraz (zrzut ekranu) umieść na hostingu obrazków, a tu podaj tylko link.
Zamazane, nieczytelne (robione kalkulatorem), niepełne, skopiowane zdjęcie = dyskwalifikacja.
4. (opcjonalne, ale mile widziane) Poinformuj swoich znajomych o tym konkursie na facebooku lub/i twitterze.

Przykładowy screen:

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Szkoda bo to bardzo fajny program. Ja nie brałem udziału bo akurat go mam. Ale dzięki za zorganizowanie konkursu.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
OOO ja swoje licki rozdałem :D
- "Tubylcy" na pasieni jak widzisz ;)

Do góry