Private Internet Access VPN - Konkurs!!!

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Dzięki życzliwości Pani Paulina Lifanava z Private internet access VPN za co bardzo dziekuje
Mam do rozdania 5 Rocznych licencji na najlepsze VPN

06446845386925158599.png

Zapraszam także na oficjalną stronę programu, aby dowiedzieć się więcej o zaletach tego najlepszego VPN
  • http://www.privateinternetaccess.com

Dlaczego Private internet access VPN?

Prywatny dostęp do Internetu zapewnia stanu techniki, wielowarstwowej ochrony z zaawansowanej ochrony prywatności za pomocą tunelowania VPN. . Nasze usługi zostały zaprojektowane od podstaw, aby móc obsługiwać za pomocą wbudowanej technologii pre-istniejących w twoim komputerze lub smartfonie. .. działają na poziomie interfejsu TCP / IP, co oznacza, wszystkie aplikacje będą zabezpieczone, nie tylko przeglądarkę internetową.

Ukryj swoje IP do blokowania niechcianych ekspozycji i danych przecieki
Nasze maski płaszcz IP prawdziwego adresu IP z jednym z naszych anonimowych adresów IP, skutecznie utrzymując stron oraz serwisów internetowych śledzenie nawyków Przeglądarki WWW, monitoring, czego szukać i odkrywać swoje położenie geograficzne. Po nawiązaniu bezpiecznego połączenia do naszej warstwy zabezpieczeń, zostanie wydany nowy adres IP, który będzie oparty USA zastąpić inną lokalizację.

Broń się przed monitorowaniem danych i podsłuchem
Kilka, łatwy w użyciu i łatwo dostępne pakiety oprogramowania, które pozwalają na 1 spamerzy i przestępcy przechwycić dane istnieją, z więcej pojawiających się codziennie. Coraz prostsze porwać i kradzieży danych i informacji z połączeń niezabezpieczonych. Jeśli masz dostęp do Internetu za pośrednictwem publicznych hotspotów WiFi, wspólne routery internetowe, a nawet za pośrednictwem swojego własnego operatora, dane, pliki i prywatności mogą być zagrożone. Nasz serwis wykorzystuje wysokiej klasy szyfrowanie oparte na kryptograficznego algorytmu Blowfish CBC. To jest używany w połączeniu z protokołem OpenVPN i jest w stanie zabezpieczyć transmisję danych. To stan najnowocześniejsze technologie oparte są na wysokim szczeblu wzorach kryptograficzne, które są używane przez organizacje działające na najwyższym ryzykiem. Bądź pewny, z prywatnym dostępem do internetu są bezpieczne i bezpieczne, nawet w najbardziej niepewnych i niebezpiecznych hotspotów i sieci. Oferujemy również / L2TP, PPTP oraz IPSec technologii SOCKS5
.

94575741131624059120.png

Blokowanie niechcianych połączeń
Integracja zaawansowanych zapory i filtrowania możliwościom Netfilter Project, nigdy nie będziesz otrzymywać niechciane połączenia do komputera lub smartfona. To oprogramowanie filtrujące klasy serwerowej zapewnia optymalną wydajność i utrzymuje wszystkie włamań sieciowych na zewnątrz. Z naszej zapory sieciowej i klasy serwer, tylko otwory na zewnątrz internet będzie tylko tych, które stworzył. Zachowaj drzwi zamknięte dla obcych.

Przeglądaj anonimowo
Jeśli tożsamość powoduje ryzyko, anonimowego przeglądania i wysyłania anonimowo na forach mają kluczowe znaczenie. Unikaj staje narażone. Dodatkowo, anonimowe przeglądanie zapobiega eksploracji danych, która przechowuje dane i tożsamość w tajemnicy. Prywatność jest bardzo ważne w czasach, gdy strony są w stanie malować wyraźne zdjęcia, kim jesteś i dowiedzieć się, które strony bardzo łatwo można odwiedzić z publicznie dostępnych informacji.

Nieograniczona USA, Wielka Brytania, NL, Kalifornia, Rumunia, Niemcy, Francja, Szwecja i dostęp do Internetu na bazie szwajcarskiej
Nasze usługi VPN zapewniają nieograniczony i nieocenzurowanej dostęp do pełnego Internetu. Jeśli są zablokowane przez ścisłe cenzury przez ISP lub firewall, usługa ta będzie ominięcie cenzury i zapory, skutecznie zapewniając nieograniczony dostęp za pośrednictwem adresu IP Stany Zjednoczone oparciu. Ponadto nasze szwajcarskie bramy zapewniają najsilniejsze poziomy prywatności dostępnej. Ponadto każdy zablokowane oprogramowania przez ISP w tym Voice over IP, P2P i innych różnych aplikacji zostanie odblokowana i nieograniczony w naszych systemach. Zapewniamy również pełną i całkowitą dostęp do ulubionych stron internetowych i wideo strumieni, w tym iPlayer BBC, Demand5, Youtube i Facebook.

Security Layers
IP Cloaking
Encryption
Firewall
Identity Protection
Uncensored Access
Technologies

PPTP
OpenVPN
IPSEC/L2TP
SOCKS5 (Proxy)

OS Compatibility

Windows 8
Windows 7
Windows Vista
Windows XP/2k3
Windows NT/2k
Mac OS X 10.10
Mac OS X 10.9
Mac OS X 10.8
Mac OS X 10.7
Mac OS X 10.6
Mac OS X 10.5
Mac OS X 10.4
UNIX/Linux
iPad PPTP
iPad IPSEC/L2TP
iPhone/iTouch PPTP
iPhone/iTouch IPSEC/L2TP
Android PPTP (2.3.4)
Android IPSEC/L2TP
Android OpenVPN (root)
DD-WRT PPTP
DD-WRT OpenVPN
Tomato OpenVPN
PfSense OpenVPN

Gateways
Gigabit
US California
US East
US Midwest
US Texas
US Florida
US Seattle
US West
US Silicon Valley
US New York City
UK London
UK Southampton
CA Toronto
CA North York
AU Sydney
AU Melbourne
Netherlands
Switzerland
Sweden
France
Germany
Russia
Romania
Turkey
Hong Kong
Singapore
Japan
Israel
Mexico
Brazil

Tekst tłumaczony przez wtyczkę firefox dlatego są błędy w tekście najlepiej samemu wejść na stronę i poczytać o Private internet access VPN
  • www.privateinternetaccess.com/pages/how-it-works
06773338553996024064.png

Zasady konkursu
1.Napisz w kilku zdaniach
dlaczego chcesz wygrać Private internet access VPN
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem tego konkursu
4.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 18.07.2015

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

A

Anonymous

Witam.Chciałbym wygrać Private Internet Access VPN ponieważ za pół roku kończy mi się licencja na PureVPN,którego bardzo chwalę.No więc Private Internet Access VPN zapewnia świetne szyfrowanie i co za tym idzie pełną anonimowość :piwko .Potrzebuję tego programu dla podtrzymania bycia anonimowym oraz bezpiecznym w internecie.Bardzo dziękuję za organizację konkursu Angello :D ,Pozdrawiam.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Konkurs bardzo na czasie w dzisiejszymświecie. Szybkie włączanie w szyfrowany tunel,wiele serwerów w różnych krajach. Dzięki temu serwisowi mamy możliwość anonimowego surfowania po internecie,omijanie regionalnych restrykcji,itd.

Dziękuję za konkurs! :dziękuję

zmij

Wygadany
Reakcje/Polubienia
10
Konkurs potrzebny. Zgłaszam swój udział .
Prywatność cenię ponad wszystko jak każdy w miarę rozgarnięty użytkownik neta. Tunelowanie i duży wybór serwerów vpn przekonuje mnie do wzięcia udziału w konkursie. Każdy program tego typu zapewnia anonimowość w pewnym sensie oraz uniezależnienie od inwigilacji państwa lub korporacji. A to ogromny plus !
Wygranym z góry gratulacje!

destruktor13

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Kończy mi się licencja na Cyberghosta ,przydałby się inny dobry VPN dlatego chce zdobyć Private Internet Access VPN :) .
Soft ten wydaje się być równie anonimowym niezawodnym VPN.

A

Anonymous

Na wstępie bardzo wielkie :dziękuję tak dla angellomichel387 jak i Paulina Lifanava

Z chęcią wezmę udział konkursie na ten VPN gdyż bardzo mi zależy na mojej prywatności bo nie mam nic z ''ekshibicjonisty'' co by się obnażał przed światem :bea

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Doskonale znam zasadę i użyteczność w zastosowaniu tego typu programu.
Obecnie mam jeszcze ważną dwa miesiące licencję na tego typu program (Astrill) - Jeśli ten jest lepszy, a jak czytam "najlepszy", to chętnie skorzystam jeśli wygram i będę kontynuował okres użytkowania jego po skończonej ważności licencji. Obiecuję też, że zarażę nim innych jeśli sam mnie on też (najlepszy) zarazi. ;)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Private Internet Access VPN to świetny program do anonimizacji aktualnie mam go na moim smartfonie i spisuje się świetnie , chętnie widziałbym go na swoim kompie , ma bardzo wiele zalet duża ilość serwerów w 18 krajach i szybkość oraz mocne szyfrowanie to sprawia że biorę udział w konkursie i polecam go wszystkim :klawik.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Biorę udział w konkursie, bo to świetny serwis jest, choć osobiście nie miałam okazji się jeszcze przekonać. Szybki, profesjonalny i mam nadzieję dający bezpieczeństwo, może nie 100%, ale bardzo duże.

Dzięki angellomichel387 za konkurs! :ok

A

Anonymous

angellomichel387 napisał:
Private Internet Access VPN
Jest rewelacyjnym wręcz najlepszym VPN
więc zachęcam do uczestnictwa w konkursie
Zachęciłeś mnie, więc biorę udział. :)
To oczywiście żart, bo i tak miałam zamiar to uczynić.
Naczytałam się tego wszystkiego co napisałeś w opisie. Robi wrażenie.
Na dodatek kończy się licencja z promocji na CyberGhost, nowej ani widu ani słychu, korzystam więc z okazji.
Może dopisze mi szczęście.
Dzięki Michale Aniele! :dziękuję

Bronksiak

Wygadany
Reakcje/Polubienia
3
Chciałbym wypróbować takie cudo jak vpn - skoro taki dobry to ja spróbuję jak to działa, jeśli się uda wygrać konkurs. Tak więc zgłaszam się do konkursu.

fukengruven

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
:dziękuję dzięki angellomichel387 za konkurs z nagrodą w kategorii VPN. wielu w tym i ja posiada CyberGhosta, który jeszcze nie tak dawno można było dostać w promocji. licka się kończy a persperspektyw na nowe promo nie ma.
muszę się przyznać, że dzięki temu konkursowi i Twojemu opisowi angellomichel387, mogłem zaznajomić się z tym programem, z jego ogromnymi możliwościami.
teraz miło by było przejeść do praktyki ale najpierw trzeba by go wygrać, co może się mi uda. :hippie

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Dziękuję ci za konkurs. Chętnie wezmę w nim udział, może tym razem dopisze szczęście.
Miałem okazję testować przez miesiąc tego vpn - Jest niezły ma dużo krajów do wyboru, prędkości też są całkiem nie złe. Jedyna jego wada to sposób wykonania oprogramowania do sterowania - czasem mi się wysypywał. Jednak ważąc zalety i wady dochodzę do wniosku , że chciałbym mieć go na dłużej tym bardziej, że kończy mi się już licencja na vpn, którą posiadam.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Dziękuję za możliwość wzięcia udziału w konkursie, w którym nagrodą jest rewelacyjny VPN - PIA.
Testowałem różne możliwości, zarówno darmowe, jak i płatne. PIA plasuje się bardzo wysoko jeżeli chodzi o anonimowość i ilość serwerów. Cena niestety dość wysoka - do tego odstrasza mnie model subskrypcyjny... ale wygrać zdecydowanie bym chciał :)
Powodzenia wszystkim uczestnikom!

Do góry