in my country a lot of sites in censorship by the government, even though I really wanted to be able to browse freely, this is my chance to be able to do that, thank you for making this giveaway
Nie dopisało mi szczęście w konkursie na SecurityKiSS więć próbuję zawalczyć o ten VPN. Powody takie same jak podawałem w tamtym konkursie - chęć udziału w promocjach na rzeczy normalnie niedostępne dla użytkowników z Polski no i oczywiście VPN to większy poziom prywatności w necie
Ciekawy programik. Jest alternatywą dla cyberghost lub securitykiss. Sprawne działanie serwerów sprawia , iż można poczuć trochę anonimowości. Dzięki za konkurs i spróbuję wziąć udział
Jak wiadomo w dzisiejszym świecie prywatność w sieci dla wielu ma bardzo duże znaczenie, a dzięki takiemu programowi jak Private Internet Access VPN mogę czuć się bardziej anonimowy. Podziękowania dla angellomichel387 za zorganizowanie konkursu
W dzisiejszych czasach prywatność bardzo ważna, własnie taki programik jak Private Internet Access VPN daje anonimowość w internecie, dlatego biorę udział w konkursie, dziękuje za konkurs ...
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.