Privacy Drive za darmo

dong

Świeżak
Reakcje/Polubienia
11
Dodam, że z programu można zrobić w prosty sposób wersję portable. Wystarczy pobrać ze strony domowej taką wersję, podmienić pliki "pdsvc.exe", "PrivacyDrive.exe" oraz katalog "Drivers" wraz z zawartością, następnie wprowadzić dane rejestracyjne, które zapisywane są do pliku "Portable.xml". Niestety, klucze nie działają z wersją ze strony domowej (2.11.0.815, wersja GAOTD - 2.10.0.790).

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
dong napisał:
Dodam, że z programu można zrobić w prosty sposób wersję portable. Wystarczy pobrać ze strony domowej taką wersję, podmienić pliki "pdsvc.exe", "PrivacyDrive.exe" oraz katalog "Drivers" wraz z zawartością, następnie wprowadzić dane rejestracyjne, które zapisywane są do pliku "Portable.xml". Niestety, klucze nie działają z wersją ze strony domowej (2.11.0.815, wersja GAOTD - 2.10.0.790).
no niestety nie działają :(

dong

Świeżak
Reakcje/Polubienia
11
no niestety nie działają :(

Działają, działają...
Podejrzewam, że zarejestrowałeś program wcześniej. W takim wypadku najpierw należy zamknąć program (w zasobniku systemowym), następnie usunąć z rejestru wpis odpowiedzialny za rejestrację - klucz:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Cybertron\Privacy Drive
Teraz po uruchomieniu program powinien być w wersji niezarejestrowanej (zwróć uwagę, czy w katalogu z programem jest plik Portable.xml; jeżeli go nie ma, klucz licencyjny znowu zostanie zapisany do rejestru).

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
:hi udostępni ktoś plik wypakowany bo przegapiłem promocje - :dziękuję

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Daję tylko link do znanego archiwum GOTD. Dopiero wieczorem popróbuję czy wszystko OK.
Jeśli ktoś wcześniej to ściągnie niech da znać o efektach.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

jbvsww.JPG

A

Anonymous

Manila napisał:
Daję tylko link do znanego archiwum GOTD. Dopiero wieczorem popróbuję czy wszystko OK.
Jeśli ktoś wcześniej to ściągnie niech da znać o efektach.

jbvsww.JPG
Manila !! Link, który podałeś, zawiera instalkę trialową i plik wykonywalny programu Privacy Drive 2.10. Czystej instalki tam nie ma. Na Twoim screenie jest obraz odpalonego pliku wykonalnego. Lepiej przeczytaj mój post w poniższym temacie i odpowiedz na końcowe pytanie:

programy-z-promocji-freebies-f6/giveaway-forever-unwrapper-gotd-t7449-50.html#p143481

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
giveawayday na razie nic nie stwierdzę, bo wszystko wykasowałem na maszynce. Na chybcika dla sprawdzenia wziąłem się za folder daten. Nie miałem zamiaru instalować tego programu wczoraj i odp. na Twoje pytanie jest prosta. Mnie nie, bo nawet nie próbowałem. No a teraz czas jechać na Świętą Wojnę :pala :klawik.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Ja zainstalowałem wersje trialową z linku podanego przez Manilę (tj. wersja 2.11 czy coś) podmieniłem pliki na te wykonywalne z paczki. Zarejestrowałem bez problemu. Wczorajszy klucz z GOTD jest identyczny, jak ten z paczki Manilii. Program montuje voluminy i działa.
dong niestety nigdzie nie widziałem wersji portable tego programu. Sama rejestracja pliku wykonywalnego bez instalacji nic nie da. Mi nie chciał zmontować żadnego voluminu.
Pewnie najlepiej zainstalować wersję Privacy Drive 2.10.0.790 do ściągnięcia z poniższych linków:

lub:

i zarejestrować kluczem z paczki z linku Manilii
giveawayday niestety ostatnimi czasy nic nie rozpakowywałem unwrapperem z GOTD, więc nie pomogę w temacie.
:hi
Edit:
Sorki dong Wersja portable jest dostępna. Tutaj link do Privacy Drive 2.10.0.790 Portable:

A

Anonymous

Privacy Drive 3.1
na GOTD

Privacy Drive to proste w obsłudze narzędzie do szyfrowania danych. Aplikacja tworzy wirtualny dysk, w którym możemy bezpiecznie przechowywać prywatne dane użytkownika, w tym filmy, muzykę, dokumenty itd.

Aplikacja oferuje nowoczesną technologię szyfrowania w „locie”. Możemy w prosty sposób modyfikować zabezpieczony wirtualny dysk – bezpośrednio z poziomu aplikacji. Wszystkie dane na dyskach wirtualnych są przechowywane w postaci zaszyfrowanej. W momencie edycji zabezpieczonych danych, wirtualne dyski automatycznie się odszyfrowują.

Użytkownicy nie muszą ręcznie szyfrować i odszyfrowywać każdego pliku lub katalogu. Wszystkie zaszyfrowane dane są zabezpieczone specjalnym hasłem oraz algorytmem AES (128bit/256-bit).

lnstalki.pl

Do góry