Prezenty z okazji Halloween od IObit

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Nie polecam programu furiatom!. Przy okazji prezentu, instaluje się bez pytania siedem, czy osiem, genialnych produktów IO Bit. Pozbyć się ich nie łatwo, a czyszczenie rejestru zapewnia doskonałą zabawę!... :wariat

A

Anonymous

wlodeusz napisał:
Nie polecam programu furiatom!. Przy okazji prezentu, instaluje się bez pytania siedem, czy osiem, genialnych produktów IO Bit. Pozbyć się ich nie łatwo, a czyszczenie rejestru zapewnia doskonałą zabawę!... :wariat
Nie wiem co Ci się po instalowało ,chyba że jesteś analfabetą i nie bardzo umiesz czytać albo co gorsza czytasz ale bez zrozumienia bo mnie jakoś nic się nie instaluje oprócz tego co chcę aby się zainstalowało :szydera

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Nazywanie mnie analfabetą, chyba troszkę na wyrost?. Mam co prawda doktorat, w nic nie znaczącej ezoterycznej dziedzinie. Podpisuję się imieniem i nazwiskiem, nie krzyżykiem!. Doktorat H.C. ma co prawda Wałęsa, ale on bliższy tobie "dusiek", niż mnie!. Zdrowia, bo czas rozumu minął. Nie przyszło do łba, że pobrałem instalator zaśmiecony syfem? i nie ślęczałem gapiąc się podczas instalacji?....Znalazł się domorosły detektyw!. Napisałem tamten :yes master post w duchu żartobliwym, a odpowiedzi trącają furią?.

saper1972

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1
Przeciwko programom instalowanym "na dokładkę" jest bardzo skuteczny malutki programik Unchecky.

Do góry