Premium Booster za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30872
Miasto
Trololololo
Premium Booster 3.8 – to proste w obsłudze wielofunkcyjne narzędzie służące do kompleksowej optymalizacji komputerów działających pod kontrolą systemów Windows.

Premium Booster pozwala wykryć i naprawić błędy w rejestrze systemowym, zdefragmentować rejestr, utworzyć kopię bezpieczeństwa, zarządzać programami uruchamianymi wraz ze startem systemu i wiele więcej.Program posiada interfejs w języku Angielskim.
http://programyzadarmo.net.pl/premium-booster-za-darmo/

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Bez komentarza:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
hasło:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
pb.jpg

język programu:
lang.jpg

pomoc:
help.jpg

Pozdrawiam i życzę owocnej pracy z programem

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Plik pomocy w języku polskim pochodzi ze starszej wersji, pojęcia nie mam jak działa na systemach 64 bitowych, może we właściwościach skrótu do pomocy ustaw sobie tryb zgodności z Windows XP.
Myślę, że jednak problem polega na tym, że w tym czasie plik pomocy był sprawdzany i zablokowany czasowo przez program antywirusowy i stąd system zgłosił brak uprawnień do dostępu do pliku. Podobne problemy występują też w nowszych systemach Windows po zainstalowaniu aktualizacji jakiegoś pliku, podmianie na inny, system zapamiętał sobie sumę kontrolną pliku i ten zaktualizowany jest już mu obcy, stąd brak dostępu. Przyczyną mogą być również błędy na dysku i wówczas należałoby użyć starego, dobrego narzędzia chkdsk...

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
waldemar1965 napisał:
Win7 HP 64 po wybraniu "Pomoc" -błąd: Access violation at address 02647BE4. Read of address 70728253.

U mnie po zainstalowaniu wszystko gra , jest po naszemu , plik pomocy też po polsku , nie pokazuje żadnego błędu mam system Win 7/64 ,więc waldemar1965 chyba masz coś u siebie w systemie.

CarTon

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
19°57'E - 50°03'N
Jak rozumiem nie zadawałbyś sobie Emmers trudu tworzenia magicznej instalki, jeśli program nie byłby godny uwagi.
Tak ?
Ktoś miał już styczność z tym programem wcześniej ?
Zawsze mam lekkie obawy przed instalacją nowego programu do optymalizacji.

Do góry