OXYGEN THIEF napisał:a może by wykasować userów którzy na forum są od XX i nie mają żadnego posta ??
ok, tak tylko luźno pytałemalberto napisał:OXYGEN THIEF napisał:a może by wykasować userów którzy na forum są od XX i nie mają żadnego posta ??
Tego bym nie robił. Może sie zapisali, żeby czytać i nic w tym złego. Przecież nie ma obowiązku pisania postów.Skoro mają 0 postów,to nie robią sztucznego tłoku w konkursach.
Ja uważam, że usuwać konta użytkowników bardzo niewłaściwe i niesprawiedliwe rozwiązanie.OXYGEN THIEF napisał:a może by wykasować userów którzy na forum są od XX i nie mają żadnego posta ??
Spokojnie to było tylko pytanie, nic nie będzie usuwane.Askanag napisał:Ja uważam, że usuwać konta użytkowników bardzo niewłaściwe i niesprawiedliwe rozwiązanie.OXYGEN THIEF napisał:a może by wykasować userów którzy na forum są od XX i nie mają żadnego posta ??
Do usuwania kont powinny być bardziej poważne powody, niż ilość postów, sens postów, w jakich tematach te posty napisane itp.
Filozof napisał:Usuwanie kont z tak błahych powodów jak opisane powyżej, to działanie całkiem nie po chrześcijańsku (nerwicy seksualnej można dostać). Usuwać się powinno za karę po jakiś ciężkich przewinieniach, drastycznym złamaniu regulaminu Forum, obrazie czy sponiewieraniu OXEgo itp itd.
Pomysł z wagami jest całkiem niezły, ale skuteczne i sprawiedliwe ustalenie tych wag będzie wielkim wyzwaniem.![]()
Żeby znaleźć się w gronie Fąfli, czy zasłużonych, to nie jest pstryknięcie palcem... choć i to w obecnych czasach (jak kolega Hornet ujął) zostało zdewaluowanejuhuhu napisał:Pomysł z wagami też jest zły, bo za chwile na forum będą same vipy. Każdy jakoś sobie załatwi wyższą klasę. Ja nie myślę o sobie - bo ja w takie zabawy się nie bawię by się podlizywać by coś uzyskać.
Co do pomysłów, jakie się pojawiły w tym temacie (nie mam niestety dostępu do tematu dla Fąfli)...antbil007 napisał:.
W odreagowaniu na "rewolucję" polegającą na kasacji kont tzw. konkursowych, zaobserwować można powstawanie nowych kont "niekonkursowych". Ich właściciele, multikonciarze, wrzucają na gwałt posty, znakiem tego szykują się do "desantu".![]()
Widać zatem, że sama akcja kasacji przyniosła nie do końca oczekiwany skutek.
Może by trochę poprzeszkadzać i ustalić obowiązkową zasadę warunków uczestnictwa w konkursach dla użytkowników, którzy zarejestrowali się albo w zeszłym roku, albo do marca tego roku?
Ja osobiście będę mocno ich obserwować.