Niezła konkurencja dla WinRar-a. Ale za to PowerArchiver obsługuje znacznie więcej formatów kompresji i posiada silne szyfrowanie plików zgłaszam się na losowanie.
Co niektórzy to mogliby przeczytać regulamin konkursu i trochę poprawić swoje wpisy bo później okaże się, że licencji się nie dostało w skutek olania regulaminu
I have an old version PowerArchiver 2017 Toolbox from my win on giveawayoftheday. Since I cannot update it anymore, your
giveaway provides me an opportunity to get the latest and new features in the 2019 version. The basic features that I use in
TOOLBOX are Virtual Drive, DVD Burner, discs to ISO image, Cloud drives access, Encryption and Backup utility. Additionally I like portablity support and dual panel interface, not to forget Windows XP support.
Thanks my friend ORGANIZAT0R for this great Giveaway :dziękuę
I want to update my old version & This is great a opportunity for me
PowerArchiver Toolbox is one of the best,reliable,fast & easy to use archive manager with some robust feature like integration of Secure FTP protocol ,email client ,cloud device & office plugin,Strong archieve engine with extensive format support,Strong encryption feature,able to mount image & burning etc makes this Archive manager unique.If you want power, reliability and speed, this is the tool for the job.Thanks again .
PowerArchiver Toolbox 2019 jest jednym z najlepszych programów do kompresji plików. Obsługuje bardzo dużo formatów plików. Jest do tego prosty w obsłudze, szybki, no i co ważne jest po polsku. Program pozwala pliki dzielić na mniejsze części, daje też możliwość zabezpieczania spakowanych plików hasłem. Bardzo mi w nim odpowiada możliwość podglądu spakowanych plików.
PoverArhiver 2019 Toolbox jest to program z wysokiej półki do kompresji plików,ma wszystko co potrzeba !!
- Używałem PoverArhiver 2017 wersji standard z gazetki "Komputer Świat ,byłem zadowolony z tego programu,
ale niestety licencja się skończyła, była tylko na rok!!
- Obecnie używam Ultimate Zip 9 ,ale jakoś mi nie przypadł do gustu,dlatego biorę udział w konkursie !!
Podziękowania dla Organizatora konkursu i sponsora programu PoverArhiver 2019 Toolbox.
Dziekuje za zorganizowanie konkursu!
Power Archiver w niczym nie ustępuje WinRar- Apliakcja oferuje absolutnie wszystkie funkcje. Uzywalem wersji 2018 licencja na rok ze strony giveawayoftheday lecz licencja juz sie skonczyla i z koniecznosci uzywam 7zip.
Startuje wiec w konkursie w nadziei iz uda sie wygrac jedna z licencji.
Pozdrawiam
Thanks for the opportunity to win in this giveaway, @ORGANIZAT0R and ConeXware team
I'd like to win a license for PowerArchiver Toolbox license because I find my current archiver very limited and can't give me better compression size and formats. Only PowerArchiver has the ability to give me the best compression and reliable smallest archive size, plus its toolbox features, it's definitely worth to test it. I've used PowerArchiver Standard previously in my old laptop and it performed well but unfortunately the HDD went dead and can no longer use it. Count me in!
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.