S
spamtrash
ciach
Ostatnio edytowane przez moderatora:
@Gandalf...bo są tacy, dla których PZD to Polski Związek Działkowców...i teraz się uśmiechnij.
w google jak wrzucę searchengines.pl to nie ma w wynikach wyszukiwaniaStrona searchengines.pl została zgłoszona jako przypadek oszustwa i została zablokowana zgodnie z ustawieniami bezpieczeństwa.
w google jak wrzucę searchengines.pl to nie ma w wynikach wyszukiwania.Chyba całkiem ich wywalili z google
![]()
Z searchengines to jakaś dziwna sprawa jest, od dłuższego czasu Firefox pokazuje info o zablokowaniu strony
w google jak wrzucę searchengines.pl to nie ma w wynikach wyszukiwania.Chyba całkiem ich wywalili z google
![]()
picasso się przeniosła na swoje własne a SE padło w pewnym momencie. Administracja się zwinęła i tyle po nich zostało (pamięć).
127 aktywnych użytkowników (w ciągu ostatnich 5 minut)
0 użytkowników, 127 gości, 0 anonimowych (Wyświetl pełną listę)
Strona, jak widzę działa. Nawet pokazuje 125 przeglądający użytkowników.
Tak, bo nie mają https. A gdzieś czytałem ostatnio, że firefox zapowiadał iż będzie takie strony blokował. U mnie pcxfirefox otwiera.U mnie same ostrzeżenia przed złośliwą stroną. Nawet jak działają to już jest całkiem inna ekipa.
Tak jak myślałem...niczego nie zrozumiałeś.A teraz się dowiaduję, że jestem działkowcem, ale bez działki
![]()
Tak jak myślałem...niczego nie zrozumiałeś.
O wykrywalność CIS bym się nie martwił w porównaniu do eseta jednak upierdliwość komunikatów na standardowym ustawieniu może niektórym przeszkadzać. Co prawda nie używałem najnowszych wersji ,ale jedną czy dwie wstecz obu i jak eset był dość lekki na nie najmocniejszych kompach to comodo na niektórych konfiguracjach wydawał się przymujać . Odnośnie zaś interfejsu to niby sprawa gustu ,jednak moim zdaniem comodo niepotrzebnie namieszało i starsze wersje byly czytelniejsze. Najlepiej sobie przetestować obie wersje ,bo testy testami ,a ergonomia codziennego użytku to jednak co innego. Osobiście przesiadlem się na soft z sygnaturki od emsisoftu i tak już ładnych kilka lat bez problemów i w dobrej cenieCzy ktoś korzysta z Comodo Internet Security? Czy jest to dobra, darmowa alternatywa dla Eset Smart Security?
Korzystałem i korzystam na jednym z laptopów jakie użytkuję z CIS. Laptop jest przeciętny Lenowo G500 4 Ramu, I3. Mogę powiedzieć tyle, że absolutnie nie odczuwam obecności CIS-a, nigdy też nie miałem problemu z jakimś dziadostwem. Fakt nie wchodzę na xxx. Uważam, że od wersji 10 to rewelacyjna alternatywa dla płatnych av. Najlepiej wypróbować. W końcu to nic nie kosztujeCzy ktoś korzysta z Comodo Internet Security? Czy jest to dobra, darmowa alternatywa dla Eset Smart Security?
PWCzy ja jestem wróżem? Podany przez ciebie przykład można różnie interpretować. Rozwiń swoją myśl.