podejrzany sklep - electronik24.pl

kenobi

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam wszystkich, jestem jednym z poszkodowanych przez ten sklep
kondra napisał:
gdzie są zbierani ludzie do wystosowania pozwu zbiorowego przeciw jego naciąganiu ludzi na pieniądze.

pod tym samym nikiem działam na oszukani.org w tej sprawie ( elekctronik24.pl ) trochę informacji już tam jest
jak będą chętni to zadziałamy, choc łatwo nie będzie

kondra napisał:
Hej! Właśnie próbowałam wystawić opinię na Opineo.pl i nie można
od pięciu dni próbuje doprowadzic do ukazania się mojego negatywa, ale po napisaniu go gościu od sklepu go zareklamował i trwa przepychanka ( opisałem wszystko na w/w portalu )

edit 16.07.12

dzisiaj pieniądze jednak zostały mi zwrócone

ronie123

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
witam,
jestem kolejnym przekręconym przez electronik24. Dałem się zrobić jak dziecko, straciłem czujność i nie sprawdziłem w necie wcześniej informacji o tym sklepie... Karola 19 - jesteś tą szczęściarą, której udało się odzyskać kasę- jak to zrobiłaś? Chyba, że jesteś ze sklepu i post to zwykły fake

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Ja też zamówiłem, z tego sklepu
Co ciekawe wyszukałem go przez ceneo i była dość atrakcyjna cena.
Więc szybko zabrałem się do kupowania z tym, że za pobraniem, bo cena była dla mnie od razu podejrzana
Kasy im nie wpłaciłem, i przesyłki nie ma do dzisiaj

ronie123

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
kenobi napisał:
Witam wszystkich, jestem jednym z poszkodowanych przez ten sklep
kondra napisał:
gdzie są zbierani ludzie do wystosowania pozwu zbiorowego przeciw jego naciąganiu ludzi na pieniądze.

pod tym samym nikiem działam na oszukani.org w tej sprawie ( elekctronik24.pl ) trochę informacji już tam jest
jak będą chętni to zadziałamy, choc łatwo nie będzie

kondra napisał:
Hej! Właśnie próbowałam wystawić opinię na Opineo.pl i nie można
od pięciu dni próbuje doprowadzic do ukazania się mojego negatywa, ale po napisaniu go gościu od sklepu go zareklamował i trwa przepychanka ( opisałem wszystko na w/w portalu )

edit 16.07.12

dzisiaj pieniądze jednak zostały mi zwrócone

Jak udało Ci się to zrobić ? Pzdr.

ronie123

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
polak900 napisał:
Ja też zamówiłem, z tego sklepu
Co ciekawe wyszukałem go przez ceneo i była dość atrakcyjna cena.
Więc szybko zabrałem się do kupowania z tym, że za pobraniem, bo cena była dla mnie od razu podejrzana
Kasy im nie wpłaciłem, i przesyłki nie ma do dzisiaj

Witam,
ja niestety przelałem pieniądze - pośpiech, uśpiona czujność itp. :-(
a teraz lipa...
może ktoś z forumowiczów zechce pomóc :)
masz jakąś radę pod ręką ?
pzdr.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30027
Miasto
Trololololo
przeczytaj cały temat, masz tam jakieś maile gdzie podobno ludzie pisali i podobno kaskę odzyskali, ale podobno bo równocześnie ci co podobno odzyskali mogą być tym gościem który w jajo ludzi zrobił.

ronie123

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Karola19 napisał:
Hejka! Mam dobrą wiadomość, właśnie odzyskałam pieniądze!(ok. 300zł)Już straciłam nadzieję...trochę nerwów było. Miałam zamiar już to zgłosić, a tu dzisiaj takie zaskoczenie:D Nie miałam zamiaru odpuścić, to były pieniądze ze stypendium, a nie po to się uczyłam żeby teraz ktoś z tego korzystał. Sporo się napisałam zanim pieniążki pojawiły się na moim koncie:) Trzymam kciuki za resztę!

Cześć Karola19,
czy możesz oprócz trzymania kciuków, podzielić się konktretną wiedzą, jak udało Ci się wydostać kasę ;-)
pzdr.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
Radzę czytać zawsze regulamin. Musi w nim być adres. Ten ma łamańca na /2, znaczy, że jest to raczej mieszkanie. Powinna już otworzyć się klapka!
Nie oszczędzaj na przesyłce i płać zawsze przy odbiorze !!!
Jak otrzymasz przesyłkę, to sprawdź ją przy kurierze !!!

ronie123

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
OXYGEN THIEF napisał:
przeczytaj cały temat, masz tam jakieś maile gdzie podobno ludzie pisali i podobno kaskę odzyskali, ale podobno bo równocześnie ci co podobno odzyskali mogą być tym gościem który w jajo ludzi zrobił.
Wpisy na forum już przeczytałem, wysłałem maile: i ze strony, i na podane adresy.
I... nic :ireful
Gdzieś tam przewinął się wątek nr. telefonu - bez szczegółów ;-)
Coś mi się wydaje, że Karola była ostatnią szczęściarą, która odzyskała pieniądze.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30027
Miasto
Trololololo
pamiętaj o tym co pisałem wcześniej, ci co podobno odzyskali mogą być tym właśnie gościem co was oszukał, gra na czas po prostu.

Tu masz przykład

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Witam. Niejaki falccon , który odzyskał rzekomo pieniądze jest kłamcą. To prawdopodobnie sam Domagała, który prowadzi teraz sklep Electronik24.pl. Firma nazywa się Complex Mirosław Domagała (ciekawe czy ten ktoś z rodziny Karola wie, że jest oszustem, może to dziadek, albo schorowany ojciec) i jest zarejstrowana pod adresem UL. POWSTAŃCÓW WARSZAWSKICH 12 lok.6 , GDAŃSK
Poczta 80-152 GDAŃSK.
A teraz newsy:
1. Złożyliśmy kolejne doniesienie do prokuratury.
2. Ponieważ prokuratura działa jak działa to udaliśmy się też do urzędu skarbowego, bo przecież wziął pieniądze, ale czy rozliczył się znich z fiskusem ? Wątpię. A US z pewnością nie odpuści i wsiądzie mu na każde konto. Te nowo otwarte też. Tyle, że mocno się zdziwi pan Mirosław Domagała a nie Karol.
3. Facet wyczyścił sobie skrzynkę pocztową na swoim telefonie,więc śmiało się nagrywajcie 798 407 189. Ma zwyczaj potem oddzwaniać z zastrzeżonego numeru telefonu na numery które się łączyły. Zapewne w prokuraturze powie potem, że próbował się kontaktować, ale ludzie nie odbierali. Więc w najblizszych dniach odbierajcie zastrzeżone. Najwyżej zadzwonią z ofertą z banku.
Zwróćcie też uwagę, że na opineo oraz ceneo poznikały negatywne komentarze na temat sklepu electronik24.pl. Również mój. Niestety nie wiem dlaczego. Więc bardzo proszę oceńcie go jeśli zostaliście oszukani przez electronik24.pl lub jego kolejny serwis: All-auto.pl.

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
czy to nie nasuwa pewnych skojarzen z Amber Gold?, w Polsce sa wiec bizesy i biznesiki.., cokolwiek to znaczy..
(uczciwosc to czasem towar deficytoway :

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30027
Miasto
Trololololo
destry5 napisał:
czy to nie nasuwa pewnych skojarzen z Amber Gold?, w Polsce sa wiec bizesy i biznesiki.., cokolwiek to znaczy..
:p :p :p :p
Wszędzie tak jest, nie tylko w Polszy.Anber Gold jest gold ale dla właściciela czy tam prezesa, wzorce zaczerpnięte z rozwiniętych krajów jak walić głupich po kieszeniach.Nikt wam nie da na lokacie więcej niż 5%.
Ludzie myśleli że dostaną naście % więc nie dostali nic.

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
przy okazji maja kilka wyrokow na karku ale to swiadczy przeciez o wiekszym doswiadczeniu biznesowym :) )

A

Anonymous

OXYGEN THIEF napisał:
destry5 napisał:
:p :p :p :p
Wszędzie tak jest, nie tylko w Polszy.Anber Gold jest gold ale dla właściciela czy tam prezesa, wzorce zaczerpnięte z rozwiniętych krajów jak walić głupich po kieszeniach.
Jeśli chory, skorumpowany do cna system pozwala żeby ktoś kto ma siedem wyroków (za oszustwa finansowe) w zawieszeniu :szydera mógł być prezesem "instytucji" która zajmuje się pomnażaniem pieniędzy klientów- to nie dziwota :dziwak

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30027
Miasto
Trololololo
Tu masz jacy mądrzy wpłacali kaskę i liczyli na kokosy.

"Wpłaciłam do Alpen Gold" - szokująca naiwność klientów

:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Do góry