Plikostrada.pl kolejny pobieraczek ??

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30041
Miasto
Trololololo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30041
Miasto
Trololololo
A

Anonymous

hehehe dokładnie to juz powinno "rozjaśnić" ludziom z czym prawdopodobnie maja do czynienie ...watro "to" zaraportować w WOT-cie

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30041
Miasto
Trololololo
Kolejny przypadek
Klub dobrych programów :szydera

Jak ktoś nie czyta regulaminow to może się zdziwić
Wszystkie programy opublikowane na stronach witryny

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
mogą zostać pobrane wyłącznie przy użyciu autorskiego programu "Downloader Gold", przeznaczonego do użytkowania jedynie przez abonentów odpłatnej usługi Członkostwa w Klubie Dobrych Programów. Programy eksponowane na stronach witryny

należą do innych firm oraz osób trzecich i są udostępniane również w tradycyjnych serwisach bezpłatnych. Eksponowanie zebranych programów, których licencjodawcą nie jest spółka G&G Ltd., ma na celu wyłącznie zachęcanie do wypróbowania naszego autorskiego programu "Downloader Gold", funkcjonalnie związanego z naszą odpłatną usługą premium. Decydując się na zamówienie usługi Członkostwa w Klubie Dobrych Programów umożliwiającej korzystanie z programu ”Downloader Gold”, będą mogli Państwo pobierać wszystkie programy zgromadzone na stronach witryny

oraz uzyskają Państwo dostęp do pozostałych funkcjonalności Usługi, w tym do funkcji ułatwiających i przyśpieszających pobieranie programów w innych serwisach. Roczna licencja członkowska za używanie programu „Downloader Gold” wymaga uiszczenia opłaty członkowskiej w wysokości 98 zł (cena zawiera podatek VAT).
W ciągu pierwszych 14 dni od daty zarejestrowania się w naszym serwisie mają Państwo możliwość bezpłatnego przetestowania naszego oprogramowania. Korzystanie z naszej usługi jest całkowicie wolne od reklam. Znaki towarowe, znaki handlowe, logo oraz inne oznaczenia (w tym zawierające nazwy poszczególnych programów oraz ich producentów) są wyłączną własnością podmiotów na które wskazują i zostały użyte jedynie w celach identyfikacyjnych.

Strona działa pod dwoma adresami

i

Likwidują pobieraczka, bo założyli plikostradę
założyli PLIKOSTRADA,PL, firmę zarejestrowali w Dubaju, sąd reprezentujący firmę - sąd w Lublinie. Naliczają 15 zeta kary za każde wezwanie do zapłaty (a wzywać będą wielokrotnie) i 30 zeta kary za przedsądowe wezwanie do zapłaty, 200 zeta jak ustalą prawdziwe dane w przypadku podania fałszywych. Reszta jak w pobieraczku - 14 dni na testowanie, potem opłata za cały rok z góry.
Uważajcie na plikostrada.pl (5)
Te same osoby, ten sam szablon strony co pobieraczek. Uciekli przed UOKiK do Dubaju.
SopotekRTS

calm

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
witam, nawiązując do tematu chciałem zapytać czy ktoś probował zrezygnowac w okrese probnym ? bo ja wysłałem maila i okazało się, że taki adres nie istnieje :D Wkurzyłem się i założyłem FB pod adresem

zeby przestrzec potencjalnych uzytkowników tego portalu. Dołączyli juz do mnie ludzie którzy zniszczyli pozwem zbiorowym pobieraczka. Nie dajmy rozwinąć skrzydła tym sk.....

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30041
Miasto
Trololololo
Dałeś się nabrać czy testowo założyłeś tam konto ?? Widzę że na pozywamy zbiorowo też działasz :ok

Dobrze że chociaż jak ludzie zagoglują to na 1 stronie z wynikami znajdą też i zastanawiające tematy i może mniej da się nabrać na ten wałek
bdyjd.jpg

calm

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
OXYGEN THIEF napisał:
Dałeś się nabrać czy testowo założyłeś tam konto ?? Widzę że na pozywamy zbiorowo też działasz :ok

Dobrze że chociaż jak ludzie zagoglują to na 1 stronie z wynikami znajdą też i zastanawiające tematy i może mniej da się nabrać na ten wałek
bdyjd.jpg

Założyłem testowo bo czułem ze cos jest nie tak. :)

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Znak czasów? Teraz polskie serwisy w stylu Pobieraczka naciągają na pracę
Kiedyś namawiali internautów do zakładania kont po to, by “za darmo” ściągać filmy czy muzykę, teraz kuszą pracą. Serwisy pobieraczkopodobne najwyraźniej dostosowują się do tego, czego najbardziej pragną Polacy.
30 zł za założenie profilu. Praca? Może będzie…
Info

Profescon.pl obiecuje pracę... tak jakby

Do góry