KonkursPZD Personal Giveaway [New Year] Panda Dome Complete

khanyash

Bardzo aktywny
Moderator
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2073
dcp.png

Join the Next Generation of Digital Protection
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
is a next-gen antivirus to protect your digital life. Traditional cyber-security is struggling to keep up with sneaky new malware. Our Smart technology, based on Big Data and AI, monitors every running application on your systems and classifies absolutely EVERYTHING. Unlike traditional antivirus solutions, which only take action if a process is malicious, our technology detects attacks before they even happen.

Features
  • Antivirus protection with Firewall
  • Free VPN
  • WiFi network protection
  • Scan external/USB devices
  • Parental Control
  • Identity protection
  • Ransomware protection
  • Data Shield
  • Password Manager
  • Cleanup Tool
  • Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP
Giveaway Open To All
Rules of the giveaway

Panda Dome Complete / 1 License / 3 Devices / Multi-Years / $53.24 yearly [ check NOTE at the end of the post ]
  • Comment on "why you would like to win Panda Dome Complete" to make a valid entry.
  • PM me within 3 days to claim the win.
  • I reserve the right of final decision in case of disputes.
Giveaway ends on Dec 31, 2018

NOTE: I have 1 condition. PM me for the condition.

Merry Christmas and Happy New Year

Ostatnia edycja:

Sorgi

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
87
Bardzo dobry pakiet do zabezpieczenia komputera przed złośliwymi programami.Bardzo chciał bym wygrać ten program jeśli szczęście dopisze :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
34247
Miasto
Trololololo
Konkurs na znany i ceniony pakiet antywirusowy Panda Dome Complete (1 konto, 3 urządzenia).

Napisz dlaczego chciałbyś wygrać Panda Dome Complete :??
Wygrany musi napisać PW (prywatną wiadomość) do @yashkhan i potwierdzić wygraną.
@yashkhan zastrzega sobie prawo do ostatecznej decyzji w przypadku sporów.

Koniec konkursu 31.grudnia 2018 roku.

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
279
Pakiet oczywiście bardzo skuteczny a następna zaleta, to lekkość oprogramowania dla systemu ! Dodatkowe opcje jakich brak w wersji Free byłyby mile widziane (!) co zwiększa zakres ochrony systemu.Panda Dome Complete jest w rankingu na AV-Comparatives w czołówce skuteczności więc następny powód by zawalczyć w tym konkursie.Dzięki za konkurs.

Overlord

Wygadany
Reakcje/Polubienia
151
Dzięki za konkurs.
Panda Dome Complete, to bardzo dobry i kompleksowy pakiet ochronny, który zapewnia wysoki poziom obrony przed wieloma typami zagrożeń. PDC posiada też ciekawe, dodatkowe narzędzia, takie jak:
Password Menager, Free VPN. To wszystko sprawia, że postanowiłem zawalczyć o licencję na ten soft.

memnon

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4363
Dziękuje za konkurs .
Panda Dome Complete to jeden z nielicznych programów ochronnych z którymi nie miałem przyjemności ;) . A słyszałem o nim wiele dobrego . Legendarna wręcz lekkość , znakomita ochrona ,no i do tego VPN . Bardzo chętnie powierzyłbym mu ochronę mojego komputera .

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
336
Miasto
somewhere in cyberspace....
Próbuję zawalczyć o ten program ponieważ jest bardzo rozbudowany, a jednocześnie lekki dla systemu. To ze jego elementem jest menedżer haseł i VPN to dodatkowe atuty.
Dziękuję za konkurs!

anonymus.91

Wygadany
Reakcje/Polubienia
21
Biorę udział w konkursie ponieważ mam szansę otrzymać program za darmo i tak ważny dla mnie do komputera ale nie dlatego ,że tylko teraz jest darmowy - ponieważ są istotne kryteria wyboru którymi się kieruję . Panda Dome Complete jak sama nazwa wskazuje ,że jest to antywirus kompletny z mocną ochroną i z wieloma funkcjami ,dodatkami i z szerszym zakresem zabezpieczeń a suma summarum daje to solidną obronę przed szkodnikami i VPN przed podglądaczami i taki mnie właśnie antywirus interesuje .Panda ma wysoką pozycję w rankingu skuteczności ,więc tym bardziej chciałbym aby moje chęci stały się faktem i to ona chroniła mój komputer .

E

eufrasiox

Panda is manufactured in my country
and it is one of the best antivirus in the world
so I'm proud of our technology
and I would like to win a license.
thanks for the giveaway

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
180
Thanks for the Giveaway!
Panda Security is a famous and well-known security software which can protect internet surfing safe and secure. With its new deleloped Panda Dome, advacned anti-virus and real-time protection of all devices are ensured with no data limits. Rescue Kit is provided with premium support through email, chat, telephone and forum. There is external device control and connections are available from more than 20 countries. No activity nor personally identifiable records are being logged and network is protected by Standard AES 256-bit encryption. With its long service and trusted security developer, I am anxious to win this license and have a test of it.

flyingcrocodile

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
12
Panda Dome complete is one of the best overall suite you can get out there.It is super light and powerful at the same time.It contains a lot of features, not only to protect against viruses, but also to deal with privacy issues and erasing sensitive data. It is a nice, and very complete security package to protect your Pc. Very intuitive and easg to use, it can be installed on other platforms without any hassle.
Thank you for this giveaway!

maszyna8888

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
3
Panda Dome Complete to dobry pakiet zabezpieczający z ciekawymi narzędziami. Dlatego biorę udział w konkursie chciałbym wygrać licencję dla mojej mamy ponieważ kończy się jej licencja na program antywirusowy, a ten z pewnością będzie dobrze ją chronił w sieci :)
Pozdrawiam i dziękuję za konkurs

michalms

Wygadany
Reakcje/Polubienia
37
Produkty Pandy do ochrony plików charakteryzują się dobrą skutecznością oraz niskim zapotrzebowaniem na zasoby komputera. Dzięki temu Panda Dome cieszy się dobrymi opiniami swoich klientów. Ja również chciałbym się znaleźć w gronie klientów dlatego biorę udział w konkursie.
Thanks yashkhan for the Giveaway

Do góry