PerfectDisk 12 do wygrania

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
146
Miasto
Wrocław
Żeby uczestniczyć w konkursie, to trzeba dać komentarz do tej promocji na stronie, a pole do wpisania komentarza jest nieaktywne. Pomoże ktoś?

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Tomnord15 napisał:
Żeby uczestniczyć w konkursie, to trzeba dać komentarz do tej promocji na stronie, a pole do wpisania komentarza jest nieaktywne. Pomoże ktoś?
Nie wiem czy zapisałeś się na subskrycję Leecher Mods? Jeżeli nie zapisujesz się wpisując adres email. Na wpisany adres przychodzi link z potwierdzeniem. Od tej pory będziesz informowany o wszystkim co się tam dzieje i konkursach . I możesz pisać również posty do konkursów

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Na ie nie ma problemów to lisek coś miesza.

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
146
Miasto
Wrocław
Rzeczywiście trzeba zapisać się na subskrypcję, teraz pomogło dziękuję za pomoc.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Fajny programik :p korzystam cały czas z wersji 10 i bardzo sobie chwale ;)

A

Anonymous

Program fajny tylko nie podoba mi się w nim to że pcha do autostartu dwie usługi PD Agent i PD Engine nie wiem po co :dziwak Niby ok. 35MB to nic ale jak nie używamy programu to po co one niepotrzebnie siedzą(bez ustawionego harmonogramu).
O dwóch sterownikach w autostarcie nie wspominając :D

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
Po to aby program mógł zrobić defragmentację kiedy nic na kompie nie robisz - czyli kiedy komp jest bezczynny (idle) :p

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
W PerfectDisk 11 wygląda to tak
zWhzx.png

A

Anonymous

Eru napisał:
Po to aby program mógł zrobić defragmentację kiedy nic na kompie nie robisz - czyli kiedy komp jest bezczynny (idle) :p
No tak tylko po co mi to program pakuję na siłę jak ja tego nie chce :) Jeśli bym zaplanował taką defragmentację to OK ale tak to nie widzę sensu aby to siedziało w autostarcie :D Oczywiście można te usługi wyłączyć i włączać kiedy używamy programu i gitara :D

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
SE7EN, nie ma z tym problemu, wystarczy wejsc do uslug w systemie i zaznaczyc by te odnoszace sie do PD byly uruchamiane recznie, nie automatycznie. U mnie nie ma uslug/procesow tego programu dzialajacych w tle dlatego, ze zaznaczylem by sie nie uruchamialy automatycznie, dodam tej samej wersji programu ( chodzi o PDAgent, PDEngine).
Te uslugi sa potrzebne jesli chcesz zaprogramowac defragmentacje, ja jestem zdania, ze najlepiej kiedy sami wybierzemy sobie odpowiedni moment na defragmentacje, zwlaszcza, ze mozna zaznaczyc by po defragmentacji program sam wylaczyl PC co najlepiej robic wieczorem nie martwiac sie ile czasu potrwa defragmentacja.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Dla mnie te ~7M nie stanowią żadnego problemu, a jak mnie nie ma przy PC to nich się tam samo coś poddefragmentuje :D

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
Winners announced
Won have:

spyros.g@xxx
knives@xxx
tt1@xxx
survientos@xxx
forallfree@xxx
emulehelper@xxx
juinior_the_bad@xxx

Congratulations!

We forward the winners email addresses to Raxco Software. You will hear from them soon.
if anyone won this program, and he do not need it, just Pm, maybe I will found something interesting in exchange
:D

Do góry