PC Suite Backup Pro za darmo

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
PC Suite Backup Pro – to rozbudowana a zarazem prosta w obsłudze aplikacja do ręcznego oraz automatycznego tworzenia kopii zapasowych ważnych plików i folderów.

PC Suite Backup Pro pozwala również także kopie zapasowe ustawień i zakładek przeglądarek takich jak Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome dodatkowo możemy utworzyć kopie Kontaktów, wiadomości i ustawień klientów poczty takich jak Outlook czy Mozilla Thunderbird.

Program pobieramy klikając na przycisk „Zum Download”, po zakończeniu instalacji wypełniamy formularz w celu otrzymania klucza.
Visit here :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
:francuz

Avos

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
PC Suite Backup Pro pracuje na tym samym silniku co Ocster Backup Pro 7 jest to praktycznie ten sam program. Dla zainteresowanych działajaca promocja na ten ostatni link :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Sprawdziłem i działa.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12730
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Mam problem z rejestracją. Niby otwiera się strona ale niestety jest biało, nic się nie wyświetla. Próbowałem na Chrome, IE i Operze.

immergas

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Electronic City
Dokładnie też mam białą stronę w przeglądarce ( IE 10 i Firefox 15.0.1), nie wyświetla danych do rejestracji czy kodu do odblokowania programu. Może kod jest taki sam dla każdego , dlatego jeśli można go podać bym był wdzięczny.

A

Anonymous

Obawiam się, że strona na której mielibyśmy uzyskać licencję do PC Suite Backup Pro nie działa u każdego... ale zapewne będzie jeszcze okazja więc nie martwcie się, a może mają jakiś problem ze stroną i zostanie on naprawiony, poczekamy zobaczymy

Tomek-T-M-F

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Olsztyn
Witam, strona z rejestracją działa wlaśnie przed chwilką zarejstrowałem się tam i dostałem w ciągu kilku sekund link potwierdzający i drugi link z kluczem licencyjnym

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
a zna ktoś może dobry program do backupu ustawień opery?? próbowałem favBackup ale nie działa dobrze

Do góry