Panda Internet Security 2011 na rok za darmo !

Status
Zamknięty.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30612
Miasto
Trololololo
Widocznie zle wpisujesz,

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30612
Miasto
Trololololo
m4cios aktywował normalnie, i z tego co pamiętam pisał ze tam należy podać też maila czy coś takiego, jak będzie to zagadam z nim co i jak .

boniaszek napisał:
mój błąd. trzeba podać numer klijenta. Gdzie go znajde >

numer klienta dostaniesz po podaniu meila w programie, po chwili dostaniesz meila od pandy na adres meilowy który podałes i tam własnie będzie ten numerek

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Niestety tak nie jest. Wyskakuje okienko żeby podać email a zaraz po tym numer klienta. I tu jest problem bo go nie miałem/dostałem. W razie czego czekam na dalsze podpowiedzi. Narazie uruchomiłem triala więc czekam na pomysły bo jest mało czasu z tego co wiem na aktywacje ;)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30612
Miasto
Trololololo
Tutaj możecie sobie zarejestrować wasze klucze , po rejestracji dostaniecie meila z danymi i takie tam. Aha klucze można łączyć , czyli natrzaskałes\aś 3 klucze to masz ochronę kompa na 3 lata.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Czyli po prostu utworzycie konto z kluczami

Klucze należy aktywować w ciągu miesiąca

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30612
Miasto
Trololololo
boniaszek napisał:
Niestety tak nie jest. Wyskakuje okienko żeby podać email a zaraz po tym numer klienta. I tu jest problem bo go nie miałem/dostałem. W razie czego czekam na dalsze podpowiedzi. Narazie uruchomiłem triala więc czekam na pomysły bo jest mało czasu z tego co wiem na aktywacje ;)

Coś musisz zle robić , skoro marcios aktywował normalnie to ty też możesz . Zarejestruj klucz na koncie , dostaniesz meila w którym pewnie będzie ten numerek klienta.

Licencja przypisuje się do meila który podajesz i dlatego dostajesz numer klienta

Ok, rozmawiałem z marciosem i aktywował normalnie ,

Sprawdziłem tez na stronie gdzie się rejestruje klucze i jest wszystko ok , otrzymałem numer klienta .Coś musisz zle robić.Poszukaj na stronie Pandy jak się aktywuje licki przez program

A jednak zle coś robisz :p masz tu filmik co i jak

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Naprowadziłeś mnie i dostałm na emaila numer klienta . Ale nadal wyskakuje że podałem zły. w meilu pisze że mam 12 miesięcy ochrony lecz niestety pisze że złe dane poczekam jeszcze chwilke może się uda

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30612
Miasto
Trololololo
Na filmiku masz dokładnie opisane jak aktywuje się lickę, jeśli masz w meilu ze licka jest ok to znaczy że dalej coś zle robisz.
Nie wiem, wpisz recznie klucz może , próbuj :p

Zwróć uwagę że są 2 sposoby aktywacji klucza
1.dla tych co nie mieli pandy
2.dla tych co już mieli

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Działa, w końcu działa... A mówiłeś coś o łączeniu kluczy ?

Przeinstalowałem pande bo jak 1 raz się rejstrowałem to nie widziałem co to kod klienta i wpisałem cośtam i dlatego potem nie działało... wiem łoś jestem xD Mógłbyś mi opisać to łączenie ?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30612
Miasto
Trololololo
Normalnie łączysz klucze, podajesz i się łączą,tyle żebyś nie przesadził z tym łączeniem bo jak wyczają ......

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Zresztą nie ma sensu kombinować. Napewno pojawi się jeszcze jakaś promocja na to bądź jeszcze lepszy program więc nie ma co się spinać. Rok to kupa czasu ;)

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
Kluczyki otrzymałem z następujących kont:
-gmail.com
-yahoo.pl
-gazeta.pl
-op.pl
-31.pl
-aol.pl
-hotmail.com
-windowslive.com
-o2.pl

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10
z początku warto utworzyć sobie triala na 30 dni, czyli dać że nie miałeś nigdy pandy wtedy nie masz numeru klienta i dostaniesz go na maila
potem w programie dajesz konfiguruj i przedłuż licencje i jedziesz z kluczem rocznym
okres sie kumuluje więc dostaniesz ten rok + 1 miesiąc
potem warto dać szczegóły aktywacji i zapisać sobie plik TXT z danymi które będą potrzebne po reinstalacji

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
a czy następny roczny też się skumuluje ?? Można by ładnie wygenerować sobie wieczysta ochronę ...

Status
Zamknięty.
Do góry