Płatne aplikacje (Android) za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44681
Miasto
Gdzieś w Polsce
Signal Care
Signal Care to zaawansowany algorytm resetowania sygnału sieciowego stworzony dla systemu Android. Signal Care może zresetować sygnał sieci, połączenie danych, połączenie WiFi itp.
Funkcja Signal Care automatycznie resetuje połączenie, dzięki czemu system Android ustawia sygnał sieciowy dobrej jakości.
BHQmDFPBwi39DRBeO_NVOXakd3v0db0iZUVX2rkMKxnEOB5WJqWdS8Lyn0awNeJo5Bfw=h900-rw

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44681
Miasto
Gdzieś w Polsce
Pro Music Player – MPlay
Odtwarzacz muzyki - MPlay Pro to super stylowa aplikacja muzyczna i odtwarzacz audio z najpotężniejszymi funkcjami zaprojektowanymi w bardzo piękny sposób. Niewielka waga, super szybkie i pięknie wykonane z myślą o wzornictwie materiałowym, aby zapewnić perfekcyjne wrażenia z odtwarzacza multimedialnego.
BqwsU3ErDInxNOVWoXc9gIu_FR10dLL-2jhdxOzmxwhuESzPqahatPVyfP5ZfCufHSg=h900-rw

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12403
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Gdybyście mieli zachlapane okna albo w ogóle ich nie mieli to za darmo aplikejszon do pogody

Weather App

O1Kd3yua98eiUf2sk56YfDaxKJB67azcLltwAidPB8LmnBCaykDQ2_BRA3oYYNNjhbA=h310-rw

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44681
Miasto
Gdzieś w Polsce
Pro File Manager – MFile
Bezpieczny i prywatny program mFile Explorer pomaga efektywnie i wydajnie zarządzać telefonem i plikami oraz udostępniać pliki bez ponoszenia kosztów. Projektowanie materiałów, nowa wyszukiwarka, wszystko czego potrzebujesz znajduje się w mFile Explorerze.
9LXg8wC_EvcE7R0jmAb8-DUBv93QflY-pkenDyr20XvH91g7DNQgJB0IwepxMnvqV5vd=h900-rw

Jarlo

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Mam pytanie, być może dla was banalne ale ja tego nie wiem... Nigdy nie kupowałem aplikacji w sklepie play jak i nie ściągałem żadnych płatnych to też moje pytanie brzmi jak mogę ściągnąć te appki bez podawania numerów kart
i kodów promocyjnych ?? -

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44681
Miasto
Gdzieś w Polsce
Automatic Call Recorder
Możesz nagrywać w wysokiej jakości wszystkie połączenia przychodzące i wychodzące. Nagrywanie połączeń jest automatyczne i bardzo niezawodne.
Rejestrator połączeń jest bardzo łatwy w użyciu, można ustawić, które połączenia są nagrywane na białej liście, a które są ignorowane.
Możesz zarządzać plikami nagrań, słuchać nagrań, dodawać notatki i udostępniać je. Synchronizacja również z chmurą.
NWqEkKpTr5Hy70b4BAAFO-eI-R7XSQTc1IldnruDixFUsigclXtI0GklAdzNHRh3Rcc=h310-rw
u1OEFxZJE3vs0Zf7K12gvGFvtIfhfV6VzpN-2EZjHEHFZbrg3QrdzXPowUBIr_bWBA=h310-rw

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1593
Mam pytanie, być może dla was banalne ale ja tego nie wiem... Nigdy nie kupowałem aplikacji w sklepie play jak i nie ściągałem żadnych płatnych to też moje pytanie brzmi jak mogę ściągnąć te appki bez podawania numerów kart
Jarlo nie wiem w jakiej sieci masz fon ale chyba wszystkie (podstawowe 4 na pewno) oferują formę zapłaty poprzez dopisanie do rachunku za abonament:

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Masz jakiś abonament, jeśli tak to gdzie?

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12403
Miasto
Somewhere over the rainbow.

Możesz zawsze wstąpić do empiku i kupić kartę przedpłaconą i wtedy nie dodajesz karty do konta play tylko wykorzystujesz nabytą kartę. Możesz też skorzystać z APK downloadera i pobierać apki na PC i później wgrywać przez kabel.

Jarlo

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Posiadam Virgin Mobile na kartę... Po prostu sądziłem że jest jakieś obejście procedury płatności skoro wystawiają produkt podlegający darmowej promocji.. trochę to dla mnie mało logiczne lub nawet zwietrzam naiwną próbę inwigilacji ;)
Kolego Al - z tym Empikiem to faktycznie jest jakaś alternatywa, natomiast z tym apkowym downloaderem... Możliwe że się mylę, nie sprawdzałem jeszcze... ale czy przypadkiem nie jest to na zasadzie wydobywania pliku instalacyjnego z zainstalowanej app na urządzeniu ? jak się to ma do ściągania ze strony Play ?

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Gdybyś miał aktywny abonament to cena apek mogłaby być ci doliczana do kolejnej faktury .
Tego fragmentu jednak nie rozumiem
Po prostu sądziłem że jest jakieś obejście procedury płatności skoro wystawiają produkt podlegający darmowej promocji.. trochę to dla mnie mało logiczne lub nawet zwietrzam naiwną próbę inwigilacji ;)
Przy aplikacji płatnej dostępnej w promocji za darmo przy dodawaniu metody płatności klikasz "pomiń", a następnie klikasz zainstaluj. Wszystko. Nie ma tu podstępu.

Do góry