waderr73 napisał:O tego nie znam, już go tacham. Zobaczymy co to za cudo.
waderr73 napisał:Typowy HIPS. Ufff.... ale się naklikałem "Alow" Czuły jak diabli, nic mu nie umknie, aż strach teraz iść odpalić samochód. Trial na 30 dni, ale można do nich napisać o chęć testowania i przyślą key. Interface trochę biedny, ale nie o to tu chodzi, duży plus za rozbudowane reguły. To tyle po 5 min testowania. Dla mnie rewelka. Powiem jeszcze że program dla bardziej zaawansowanych ludków.
Tego nie będę sprawdzał, przecież my się tutaj nie znamy na "tych rzeczach". To widać gołym okiemOXYGEN THIEF napisał:waderr73 napisał:Typowy HIPS. Ufff.... ale się naklikałem "Alow" Czuły jak diabli, nic mu nie umknie, aż strach teraz iść odpalić samochód. Trial na 30 dni, ale można do nich napisać o chęć testowania i przyślą key. Interface trochę biedny, ale nie o to tu chodzi, duży plus za rozbudowane reguły. To tyle po 5 min testowania. Dla mnie rewelka. Powiem jeszcze że program dla bardziej zaawansowanych ludków.
Dobrze ze Hips czuły,ale takjak piszesz ...dla bardziej zaawansowanych,ciekawe jak z wykrywalnością :geek:
waderr73 napisał:Tego nie będę sprawdzał, przecież my się tutaj nie znamy na "tych rzeczach". To widać gołym okiemOXYGEN THIEF napisał:waderr73 napisał:Typowy HIPS. Ufff.... ale się naklikałem "Alow" Czuły jak diabli, nic mu nie umknie, aż strach teraz iść odpalić samochód. Trial na 30 dni, ale można do nich napisać o chęć testowania i przyślą key. Interface trochę biedny, ale nie o to tu chodzi, duży plus za rozbudowane reguły. To tyle po 5 min testowania. Dla mnie rewelka. Powiem jeszcze że program dla bardziej zaawansowanych ludków.
Dobrze ze Hips czuły,ale takjak piszesz ...dla bardziej zaawansowanych,ciekawe jak z wykrywalnością :geek:![]()