[Oddam] Ostatnia partia kluczy do gier

A

Anonymous

Polak jak ma urlop, to ma też remont/porządki. Ja mam jeszcze stawianie garażu, ale to inny temat :p
Podczas tychże porządków znalazłem jeszcze trochę nieużywanych kluczy do gier, które już posiadam. A że jeszcze humble dołożyło dwie gry do paczki, więc je też daję (tak jak wcześniej, nie chcę Origina). To już (chyba ;)) wszystko co posiadam:
1.Dead Space - Origin oddana,
2.CC Red Alert 3: Uprising - Origin oddana
3.Populous - Origin oddana
4.McPixel - Steam, oddana
5.AirBuccaneers - Steam oddana
6.Numen: Contest of Heroes - Steam oddana,
7.Really Big Sky - Steam oddana
8.Particulars - Desura oddana
9.Splatter - Desura oddana,
10.The Wispered World - Steam oddana
11.Ring Runner - Desura oddana

Wszystkie poszły :)

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Ja poproszę 1.Dead Space - Origin (Gra akcji TPP i survival horror rozgrywający się w dalekiej przyszłości). Bardzo mi się ta gra podobała,ogólnie wszystkie części Dead Space są świetne maja swój klimat i można kosmitów siekać na mielonkę :yhy

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
358
CC Red Alert 3: Uprising - jestem wieloletnim fanem tych strategi poprosze o to - z gory :dziękuję

A

Anonymous

sheriff, przepraszam, zapomniałem napisać w piewszej wiadomości..Najpierw jedna osoba=jedna gra. Dopiero, gdy upłynie czas zgłoszeń i jakaś gra nie zostanie oddana, to wtedy będzie można będzie otrzymać kolejne :)

sudi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
3
A ja toto:) poproszę:
3.Populous - Origin (gra strategiczna),

AXXAZ77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Można prosić McPixel - Steam ponieważ jest to zabawna gra, która się nigdy nie nudzi Z góry dziękuję :)

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
Poproszę McPixel - Steam, podobnież genialna i bardzo humorystyczna. Z chęcią zagram.

A

Anonymous

rafalp86 - Dead Space
sheriff - Red Allert 3
Alexander - McPixel
nagelfar - Whispered World
sudi - Populous

Miałem problem z McPixelem...AXXAZ77 jak chcesz coś z tego co zostało to masz pierwszeństwo :)

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
358
11.Ring Runner - Desura (statki kosmiczne+RPG). Gra ma średnią ocenę 9.3/10 i kosztuje 12 Euro. Jesli jest wolne to poprosze i na zbyciu pozdrawiam :dziękuję :ok

AXXAZ77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
viper218 napisał:
Miałem problem z McPixelem...AXXAZ77 jak chcesz coś z tego co zostało to masz pierwszeństwo :)

Ok . Szkoda zależało mi na McPixel ale nie zawsze się dostaję to co chce :)

Do góry