[Oddam] Komputer Świat 12/2013 - Konta, Programy i Bonusy

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
fimg_d138314655385.png

Dziś mam do przekazania Komputer Świat Plus* z legalnym dostępem do wszystkich tu wymienionych programów i bonusów.

Zgłosić się może każdy zainteresowany.
Wyboru spośród wszystkich chętnych którzy się zgłoszą, dokonam nie wcześniej niż ok. 18.12.2013 roku.
W przypadku gdy wybrana lub wylosowana osoba nie odbierze w przeciągu 5 dni informacji (PW) zawierającej potrzebne dane, ta informacja zostanie wysłana do innej wybranej osoby, spośród tych które się zgłosiły.

*Liczba kont a zatem i osób może ulec zmianie w zależności od zainteresowania (liczby osób które się zgłoszą).
Ewentualna zmiana z mojej strony, może być tylko zmianą zwiększającą liczbę takich kont.

Product Key Finder 1.8
box-lewa-product-key-finder.jpg

Za pomocą tego programu szybko znajdziemy i zapiszemy w jednym miejscu klucze do zainstalowanych w komputerze programów. Product Key Finder wyświetla klucz produktu i numery seryjne do takich programów, jak zainstalowany system Windows (zarówno w wersji 32-, jak i 64-bitowej – program obsługuje XP, Vista, 7 i 8), pakiet biurowy Microsoft Office (począwszy od wersji 2000 po najnowszy 2013) oraz na przykład narzędzia firmy Adobe – Adobe Acrobat, Photoshop, Premiere, InDesign, czy Creative Suite. Obsługuje również Visual Studio i Microsoft Exchange Server. Korzystając z tego programu, będziemy mogli odzyskać również klucze do programów zainstalowanych na dysku przenośnym lub na dysku innego komputera, który na przykład uległ awarii.
Rynkowa wartość tego programu to 60 złotych [...].

Cyberlink Power2Go 7
box-lewa-cyberlink-power2go.jpg

Świetny program do nagrywania płyt CD, DVD, Bluray. Aplikacja pozwala także na zgrywanie z płyt audio do plików MP3 i odwrotnie. Jedną z wielu możliwości jakie oferuje CyberLink jest również wypalanie płyt z zabezpieczającym je hasłem.

WebSite X5 Compact 9
box-lewa-website-x5-compact-9.jpg

Pełna wersja prostego programu do tworzenia stron internetowych. Serwis WWW tworzymy korzystając z kilkuetapowego kreatora i gotowych 500 szablonów - nie trzeba się uczyć ani korzystać z kodowania HTML. Wszystko, co trzeba zrobić, żeby stworzyć interesujący projekt, to przeciągnąć na strony teksty, obrazy, wideo, dźwięki i animacje Flash.
Pełna wersja o rynkowej wartości 149 złotych [...].

Website Protector
box-lewa-website-protector.jpg

Website Protector to program dla właścicieli stron WWW i sklepów internetowych, pozwalający na wykonanie nieograniczonej liczby kopii zapasowych strony w dowolnych odstępach czasu – co tydzień, codziennie lub na przykład co godzinę. Program wykonuje cykliczne kopie zapasowe bazy danych i plików strony i wysyła je na e-mail lub serwer FTP, zabezpieczając nas w ten sposób przed utratą danych oraz innymi problemami wynikającymi z braku kopii zapasowej – awarią, włamaniem lub infekcją wirusową.

Real Desktop 2.0 Pro

box-lewa-real-desktop-2-pro.jpg

Real Desktop to jedna z najlepszych aplikacji zmieniających standardowy, płaski pulpit Windows w nowoczesną wersję 3D. Program sprawnie odwzorowuje trójwymiarowe biurko z prawami fizyki, wzbogacając je o ciekawe efekty specjalne. Dzięki zastosowaniu trzeciego wymiaru możemy korzystać z nowych sposobów organizowania swoich plików na pulpicie na niezliczoną liczbę sposobów – można umieszczać je na biurku, ścianach, stosach i w wirtualnych pudełkach. W programie mamy do dyspozycji skórki zmieniające wygląd trójwymiarowego pulpitu, zestaw gadżetów oraz kilka kamer do zmiany widoku.

Można też pobieżnie zapoznać się z treścią E-wydania Komputer Świat 12/2013
(wybrane lub wylosowane osoby, będą mieć pełny dostęp do tego wydania)

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Więcej na temat wymienionych tu programów:

Super Bonus - 90-dniowy kurs wybranego języka obcego za darmo!
Kod dzięki któremu otrzymasz za darmo trzymiesięczny kurs wybranego języka metodą Multiwords w serwisie Multikurs.pl.
Możesz wybrać 1 z 10 języków których będziesz się uczyć.

Dostępne języki to:
angielski, niemiecki, hiszpański, francuski, włoski, rosyjski, norweski, japoński, chiński i arabski.

fimg_d138314192565.png

rRqqP7p.jpg

Uwaga! Kod można wykorzystać w serwisie Multikurs.pl tylko do 31 grudnia 2013 roku.

Więcej informacji na temat kursu i jak z niego skorzystać:

Jeszcze więcej informacji (widoczne tylko dla osoby która otrzyma odpowiednie dane po zalogowaniu):

W przypadku wystąpienia "problemów" typu nie wiem jak zainstalować program lub nie wiem gdzie jest kod rejestracyjny, proszę najpierw spokojnie przejrzeć odpowiednie zakładki i odnośniki na stronie KŚ po wcześniejszym zalogowaniu się: Zarejestrowane wydania, Uzyskane klucze, KŚ 12/2013, Menu wydania i podmenu wraz ze wszystkimi szczegółowymi opisami instalacji i rejestracji.

Zarówno cytaty opisów programów jak i grafika pochodzą ze strony ksplus.komputerswiat.pl lub komputerswiat.pl

matiskov

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Re: [Oddam] 5 Pełnych Wersji Programów + Nauka Wybranego Jęz

chętnie przyjme ;)

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.

Zgłaszam się :)

A

Anonymous

Ja również się zgłaszam, na programach jakoś strasznie mi nie zależy, ale na kursie języka obcego tak :)

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Re: [Oddam] Komputer Świat 12/2013 - Konta, Programy i Bonus

Przyśpieszam zakończenie tego [Oddam] ;)

Alexander napisał:
Zgłaszam się :)
Ola napisał:
Ja również się zgłaszam, jakoś strasznie mi nie zależy, ale na kursie języka obcego tak :)

Przekazałem to co miałem.
Dziękuję za "bycie" i polecam się na przyszłość. :)

Olu, życzę miłej i efektywnej nauki.

:england

A

Anonymous

Jejku dziękuję, ale się cieszę :yes master

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Ola napisał:
Jejku dziękuję, ale się cieszę :yes master

Widząc taką radość... nie można stać obok i się nie cieszyć. :klawik.

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.

Ciekawe czy ten kurs da radę ze mną :p
Dziękuję!

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218

Też się zgłaszam. :england

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10

I also want to participate, thank you

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

alberto napisał:
Też się zgłaszam. :england
matroska napisał:
I also want to participate, thank you
Przekazuję na PW kody do zarejestrowania tego wydania na stronie KŚ+.

Uwaga! Kod można wykorzystać w serwisie Multikurs.pl tylko do 31 grudnia 2013 roku.
Niestety, ten kurs z powyższego powodu jest już nieaktualny.

Dla ewentualnych chętnych mam jeszcze kilka takich kodów dzięki którym można skorzystać z całej reszty znajdującej się w Komputer Świat 12/2013.
Kto więc chce niech się zgłasza w tym temacie.

matiskov

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Ja poprosiłbym 12 jesli mozna :)

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

matiskov napisał: