obstawiamy... POLSKA - ROSJA

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Czuje,że będzie 1:2 dla Rosji, ewentualnie 1: 3 :jezyk

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Polska już kiedyś wygrała z ruskimi ... trenerem reprezentacji był wtedy Józef Piłsudski a wynik znamienity
1920 : 0 dla POLSKI
220px-Bij_Bolszewika.jpg
:szef

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30028
Miasto
Trololololo
A

Anonymous

na przemarszu Ruskich już jakieś incydenty.... coś mi się wydaje ze będą niezłe jaja.....

A

Anonymous

jorn11 napisał:
na przemarszu Ruskich już jakieś incydenty.... coś mi się wydaje ze będą niezłe jaja.....
Po kiego maszerują :wariat ?? Z tego co wiem to nie ma żadnej tradycji w Rosji,żeby organizować pochody z okazji tego święta.
BTW.A nasi Bracia z południa ładnie łoją Greków do przerwy :ok

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30028
Miasto
Trololololo
:ok
z11919452X.jpg

kuba-xp

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Moim skromnym zdaniem przegramy mecz z Rosją w bardzo słabym stylu. Dlaczego? Już piszę:
- w kadrze grają obcokrajowcy, którzy osłabiają naszą drużynę (są zwyczajnie słabsi od Polaków na danych pozycjach, nie sądzę, żeby ktokolwiek z Polaków zagrał gorzej od nich),
- mamy bardzo kiepskiego trenera, boję się pomyśleć jakie ma założenia taktyczne na ten mecz,
- Rosjanie są "na gazie", grają naprawdę bardzo dobrze, momentami ich grę można by przyrównać do Niemców bądź Hiszpanów, potrafią "rozmontować" defensywę rywali w nieprawdopodobny sposób,
- drużyna reprezentująca Polskę nie ma żadnego pomysłu na grę, wygląda to fatalnie, tak z Rosjanami wygrać się nie da,
- nasi nie zostawiają na boisku serca, nie walczą do końca (tutaj wychodzi słaba psychika i brak większego zaangażowania [obcokrajowcy]).

Są to oczywiście tylko i wyłącznie moje obserwacje, na podstawie których mogę wyciągnąć pewne wnioski i przewidywać przebieg zdarzeń. Na szczęście (bądź na nieszczęście) ze wszystkich sportów piłka nożna jest najbardziej nieprzewidywalnym, tj. wszystko się może zdarzyć, więc nie zdziwiłbym się, gdyby jednak drużynie, która reprezentuje Polaków na EURO 2012 udałoby się z Rosjanami zremisować bądź nawet wygrać.

Wynik? Hmm, Polska 1 - 3 Rosja.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Wiecie dlaczego ruskie tak dobrze grają ...muszą wygrać ...nie maja wyboru ...albo wygrana albo 20 lat łagru na Syberii :szydera
a tak na serio to 2:0 dla R

A

Anonymous

ja obstaje dalej na 0-3 dla Ruskich

trzeba spojrzeć prawdzie w oczy.... Polska ma za słaby zespół na ME :piwko
a patrząc na Czechów dzisiaj dochodzę do wniosku ze chyba jedyny punkt jaki udało nam się zdobyć w tym turnieju to z Grecją :szydera

edit: jednak zwracam honor.... pomyliłem sie :piwko

Do góry