Nowe wersje AVG Anti-Virus i Internet Security 2013

A

Anonymous

dziś (chyba dziś) ukazały się nowe stabilne wersje AVG Anti-Virus i Internet Security 2013

reklamują je jak cudo ponoć wszystko przyspieszyło i lekkie to jak piórko

instalował ktoś już z was tą nową wersje ??? a jeśli tak to jakie wrażenia ?? :yhy

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30010
Miasto
Trololololo
Tu do poczytania więcej

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
A tutaj o tym jak świetnym antywirusem jest AVG, jakie to ma super bombowe i unikalne technologie których żaden inny antywirus nie posiada (szkoda tylko że w testach MRG wypada już nieco dupowato jeśli chodzi o czas reakcji na najnowszy malware)
testy-programow-zabezpieczajacych-do-poczytania-f26/

A

Anonymous

Podobnie jak w wersji 2012 : 8 procesów działających w tle :eek: krótko mówiąc : masakra :wariat

A

Anonymous

marsellus napisał:
E aż tak źle to chyba nie jest.
Marsellus-nawet wiem gdzie wyczytałeś taką opinię :szydera ale rzeczywistości nie ma co zaklinać...8 procesów działających w tle to przegięcie pałki.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30010
Miasto
Trololololo
W tym AVG to czasem nie jest tak że każdy ważniejszy moduł to osobny proces ??

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Postanowiłem sobie sprawdzić najnowszą wersję IS na VirtualBoxie przy 1 giga RAM dla maszynki z XP i jestem zaskoczony - nie mulił ani razu. Owszem, procesów sporo, ale popatrzcie ile ciągnie pamięci:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zdziwiłem się - mniej niż usługa ochrony MBAM, czy Emsisoft AM 7.
Co do ochrony - próbowałem odpalać co nieco najnowszych z MDL czy innych stronek - chyba lepszy dzień, bo pomimo, że silnik skanujący tego nie wykrywa, to Identity Protection wyłapuje je pod jakimiś dziwnymi nazwami i usuwa, włącznie ze zmianami, jakie robią. Mam kilka starszych paczek, sprzed dwóch tygodni, skanowałem je po wypakowaniu - wykrył malutko, ale jak cokolwiek chciałem uruchomić, to nic mi maszynka nie złapała. Naprawdę chyba lepszy dzień ma AVG.

P.S. ExploitShield w procesach owszem, obecny, ale przestawiony na wyłączony.

A

Anonymous

pkolasa napisał:
Postanowiłem sobie sprawdzić najnowszą wersję IS na VirtualBoxie przy 1 giga RAM dla maszynki z XP i jestem zaskoczony - nie mulił ani razu. Owszem, procesów sporo, ale popatrzcie ile ciągnie pamięci:
W stresie czy spoczynku ? I luknij po 2-3 godzinach na : czas procesorka CPU

Do góry