Norton Internet Security CBE na rok za darmo

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Spóźniłem się czy coś robię nie tak? Po kliknięciu na grafikę na fb znika ona i zostaje mi tylko wąski biały pasek, nic więcej się nie dzieje.

FrantiQ

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
239
kinimoD napisał:
Spóźniłem się czy coś robię nie tak? Po kliknięciu na grafikę na fb znika ona i zostaje mi tylko wąski biały pasek, nic więcej się nie dzieje.

Zobacz czy masz włączony Adblock, jeśli tak to wyłącz,
ja też tak miałem po wyłączeniu Adblocka poszło ok, chociaż przed generacją klucza też pojawiły się jakieś bugi na stronie w postaci kodu html, który po przeładowaniu strony zniknął.

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Jak otrzymamy kod,wchodzimy na poniższą stronę, wpisujemy kod, klikamy ok i mamy do pobrania instalator w 2 częściach. Nie wypowiem się w jakim języku i co jak, bo mam komunikat "Powyżej limitu pobierania" :jezyk Chyba serwery przeciążone.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30911
Miasto
Trololololo
ciekawe czy ta wersja DE gada po naszemu, jesli nie to pewnie trzeba będzie kombinować z podmianą plików jak to miało miejsce z promocją Kaspersky CBE.

sonia

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
44
Kod mam, ale nie można pobrać,serwery przeciążone, może wcale się nie ściągnie.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
proszę o informację, czy wystarczy polubić na fejsie, następnie klikam "jetzt kostenlos" i co mam wpisać w pojawiajacym sie okienku ? prośbę o przesłanie kodu napisane w j. niemieckim?

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Niemiaszki nie spały, ale do pracy musiały iść, więc dziś operacja poszła bezbłędnie. :dziwak

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Kto mówił, że na rok? U mnie wyszło na 90 dni! :ireful

Program jest w ojczystym języku ... Goethego.

mac

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Starogard Gdański/Berlin
alberto napisał:
Kto mówił, że na rok? U mnie wyszło na 90 dni! :ireful

Program jest w ojczystym języku ... Goethego.
Program jest na rok ale licencje trzeba odnawiać co 3 miesiące.Przed końcem aktualnej licencji dostaniesz maila na adres który podałeś przy rejestracji żeby odnowić lickę na następne 90 dni. Identyczna sytuacja była z Kaspersky gdy była w takim samym promo na Computerbild.

tom1133

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Witam jak pobrać plik instalacyjny kod pobralem lecz nie mogę zdobyć instalki proszę o pomoc

Do góry