Nokia Asha instalacja aplikacji

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
Witam. Czy wiecie jak zainstalować viber lub lepiej skype na Nokii Asha 302? Obszukałem cały internet i nie znalazłem odpowiedzi próbowałem proszę pomóżcie

A

Anonymous

Nie zainstalujesz :nea
system w tym fonie to "Nokia OS"
innymi słowy, system stworzony do płynnej pracy i prostych aplikacji
które są dołączone razem z telefonem(to nie jest smartfon tylko zwykły telefonik)
zainwestuj w coś z Androidem ,WP czu iOS- wtedy będziesz mógł sobie działać :hippie

Mikelonsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Dokładnie. Niestety z tego co wiem telefony oparte na systemie Nokia Series 40 nie maja szans na Skype. Jedyne co mają (nie wszystkie) to VoIP.
Kiedyś był adres
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
ale od kilku miesięcy Microsoft go "zabił"...za co go nienawidzę :k...... bo to była kopalnia wiedzy, szczegółowej wiedzy na temat telefonów NOKIA.

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
Dzięki za odpowiedź. A może jakaś alternatywa??

al

Ali al Forumiani, Duchowy przywódca PZD
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
13727
Miasto
Somewhere over the rainbow.
A

Anonymous

Prawdopodobnie jest juz nawet w telefonie :gwizdek :gwizdek
i nic lepszego raczej nie znajdziesz , z tego co pamiętam jest jeszcze gg
i działa fajnie bo sam kiedyś korzystałem :guma

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
Dzięki. Jakimś cudem udało mi się zainstalować skype

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
ale nie mogę się zalogować. A co do WhatsApp i gg to mam pytanie czy są kompatybilne ze skype lub Viber

P.S. Znalazłem aplikację na moją nokie ale przy próbie instalacji wyskakuje komunikat "Aplikacji nie przyznano prawa dostępu" Czy da się to jakoś ominąć?

A

Anonymous

Pierwsze slysze o skype na taki system , dla tego watpie abyś sie zalogowal

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
Chłopaki proszę jeszcze raz o pomoc. Zainstalowałem w Nokii asha 302 GG ale nie mogę się połączyć brak dostępu do internetu a przecież wykupiłem pakiet internetowy?

A

Anonymous

z tego co pamiętam , aby gg chodziło u mnie , a miałem podobny fonik , trza było ściągnąć specjalna wersje... ja miałem playgg... a ściągało się ze strony operatora przez telefon :scratch
sprawdź ten sposob

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
A wiesz może jak dzwonić z aplikacji whats app mam ją zainstalowaną w telefonie i najbardziej przypadła mi do gustu. Otwieram ją mam dwa kontakty które też mają WhatsApp ale wogóle nie mogę do nich zadzwonić ma tylko opcję nagraj

al

Ali al Forumiani, Duchowy przywódca PZD
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
13727
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Cetus napisał:
A wiesz może jak dzwonić z aplikacji whats app mam ją zainstalowaną w telefonie i najbardziej przypadła mi do gustu. Otwieram ją mam dwa kontakty które też mają WhatsApp ale wogóle nie mogę do nich zadzwonić ma tylko opcję nagraj

Dzwonienie jest możliwe na androidzie, ios, wp i bb i jeśli to się nie zmieniło to nie możesz dzwonić ze swojego telefonu.

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
Na gg mogę tylko wysyłać sms. Znalazłem jednak vibera który jak jest napisane nie pochodzi od zaufanego dostawcy jak też aplikacji nie przyznano prawa dostępu a później błąd aplikacji chyba dam sobie spokój dzięki chłopaki za pomoc

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
Chłopaki jeszcze jedno pytanie: czy nie dałoby się odblokować telefonu tal abym mógł zainstalować aplikację nie pochodzącą od zaufanego dostawcy i jak to zrobić??

Do góry