Nie ma to jak testy robione przez konkurencje Faworyzowane Comodo w 100% Kto testował? Oczywiście Languy -moderator z forum Comodo. Każdy jakby chciał tak by sobie sample dobrał,że np. Comodo miałoby 50% skuteczności żaden problem. W jego testach Comodo zawsze wygrywa, nie wiadomo w jakim aspekcie. Dziwnym trafem jakoś w firmach testujących oprogramowanie zabezpieczające Comodo takich wyników nie osiąga, nie wspominając o skan na żądanie, Comodo do orłów nie należy. Chłopak się tylko ośmiesza, gołym okiem widać,że test jest ustawiony. Albo rżnie głupa co tak jest albo z programu korzystać nie umie Nie wspominając o jego zapędach w testowaniu wersji ledwo ciepłych Alfa lub beta Chłopak doszukuje się tam gdzie jest największa szansa skompromitować program bo jest dziurawy tak naprawdę kompromitując siebie. Każdy normalny wie,że taki program nie jest stabilny czy w pełni sprawny do działania. Nie ma co słuchać konkurencji bo wiadomo bd zachwalać swoje co by nie mieli a przeciwników obnażać , nawet bez podstaw szukając dziury w całym przykładem są chore , ustawione testy Languya99 Test z nazwy miał być NIS Beta 2012 vs KIS2012 , a nie wiem jakim cudem się tam Comodo znalazło Widać jak duża jest jego miłość do programu, fanboy 1 klasa
Ja bym powiedział,że wielu ludzi będzie czuć obrzydzenie do Comodo dzięki Languyowi ,że tak zachwala i jest stronniczy Może na reputacje Comodo dobrze nie wpłynąć. Ja osobiście jak wiem,że ten koleś pełni ważną funkcje na forum Comodo to aż słabo mi się robi jakbym musiał zainstalować ten program
Dobra panowie mnie tam nie obchodzi zbytnio, że przeskanował tą paczkę Comodo, bo jak wiadomo testy skanowania nijak mają się do rzeczywistości
Mi najbardziej spodobało się zagrożenie, które całkowicie wywaliło Nortona z systemu - jak wiadomo nie ma on tak mocnego self-defense jak KIS - i widać tego skutki
Poza tym jakby faworyzował KIS albo NIS to takich afer by nie było zapewne co w stosunku to faworyzacji CIS - więc spokojnie
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.