NIS 2012 Beta Vs. KIS 2012

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Nie ma to jak testy robione przez konkurencje :D Faworyzowane Comodo w 100% Kto testował? Oczywiście Languy -moderator z forum Comodo. Każdy jakby chciał tak by sobie sample dobrał,że np. Comodo miałoby 50% skuteczności żaden problem. W jego testach Comodo zawsze wygrywa, nie wiadomo w jakim aspekcie. Dziwnym trafem jakoś w firmach testujących oprogramowanie zabezpieczające Comodo takich wyników nie osiąga, nie wspominając o skan na żądanie, Comodo do orłów nie należy. Chłopak się tylko ośmiesza, gołym okiem widać,że test jest ustawiony. Albo rżnie głupa co tak jest albo z programu korzystać nie umie :D Nie wspominając o jego zapędach w testowaniu wersji ledwo ciepłych Alfa lub beta :dziwak Chłopak doszukuje się tam gdzie jest największa szansa skompromitować program bo jest dziurawy tak naprawdę kompromitując siebie. Każdy normalny wie,że taki program nie jest stabilny czy w pełni sprawny do działania. Nie ma co słuchać konkurencji bo wiadomo bd zachwalać swoje co by nie mieli a przeciwników obnażać , nawet bez podstaw szukając dziury w całym przykładem są chore , ustawione testy Languya99 :) Test z nazwy miał być NIS Beta 2012 vs KIS2012 , a nie wiem jakim cudem się tam Comodo znalazło :D Widać jak duża jest jego miłość do programu, fanboy 1 klasa :D

A

Anonymous

W ogóle to niezły test: Stabilna wersja KIS 2012 vs NIS 2012 Beta a to wszystko okraszone pokazówką wspaniałości CIS 5. Wiarygodny test, nie ma co.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
to teraz większość osób rzuci się na Comodo, już to widzę :)

A

Anonymous

Koleś robi "czarny PR" dla Comodo w ten sposób. Strzał w stopę dla własnej wiarygodności.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Naits napisał:
to teraz większość osób rzuci się na Comodo, już to widzę :)

Ja bym powiedział,że wielu ludzi będzie czuć obrzydzenie do Comodo dzięki Languyowi ,że tak zachwala i jest stronniczy :) Może na reputacje Comodo dobrze nie wpłynąć. Ja osobiście jak wiem,że ten koleś pełni ważną funkcje na forum Comodo to aż słabo mi się robi jakbym musiał zainstalować ten program :)

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
Dobra panowie mnie tam nie obchodzi zbytnio, że przeskanował tą paczkę Comodo, bo jak wiadomo testy skanowania nijak mają się do rzeczywistości ;)

Mi najbardziej spodobało się zagrożenie, które całkowicie wywaliło Nortona z systemu - jak wiadomo nie ma on tak mocnego self-defense jak KIS - i widać tego skutki :D

Poza tym jakby faworyzował KIS albo NIS to takich afer by nie było zapewne co w stosunku to faworyzacji CIS - więc spokojnie ;)

Do góry