na drugi dzień lub jeszcze tego samego ..

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Walentynki walentynkami a na drugi dzień lub jeszcze tego samego ...w wielu polskich domach :szydera

A

Anonymous

Re: Wszystkiego Najlepszego z okazji Walentynek

Polish reality .... :dziwak
...a swoją drogą dobry kawałek i Kukiz ze starych, dobrych Jarocińskich czasów. :ok

mac

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Starogard Gdański/Berlin

Overlocker napisał:
Polish reality .... :dziwak
...a swoją drogą dobry kawałek i Kukiz ze starych, dobrych Jarocińskich czasów. :ok
Dokładnie, Kukiz jak za dawnych dobrych czasów :ok

A

Anonymous

Panowie jaja sobie robicie ?? Jaki Kukiz z "dawnych jarocińskich czasów" :eek: ? Przecież to utworek z 2004 r.
Tu macie Kukiza z dawnych czasów :klawik. :

A tak na marginesie : Kukiz to pełen Kozak...jestem jego fanboyem od urodzenia :yes master .

A

Anonymous

I tu kolego, pozwolę sobie się z Tobą nie zgodzić. Ten kawałek (co prawda pod szyldem "Piersi") pogowany był już w 1993 roku. >>>

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
<<< :wariat

A

Anonymous

Overlocker napisał:
I tu kolego, pozwolę sobie się z Tobą nie zgodzić. Ten kawałek (co prawda pod szyldem "Piersi") pogowany był już w 1993 roku. >>>

<<< :wariat
Overlocker-przepraszam...mój błąd. Ale 1993r. ?? Wtedy było to już senne wspomnienie po świetności Jarocina z lat 80 :yes master.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
U mnie w bloku sąsiad wczoraj (na Walentynki) dusił swoją żonę :lanie Nie wiem czy kobieta jeszcze cała, dzieci uciekły do sąsiada, policja interweniowała, ale wychodziła bez sąsiada... nie wiem, może wymyślił, że to jakiś perwers Walentynkowy był. Tak czy inaczej... niezbyt ciekawy sposób na spędzanie owego święta :|

A

Anonymous

Artoor-wóda,stres,predyspozycje psychiczne ( czyli inklinacje do odchyłów),patologiczne środowisko...to wszystko ma wpływ na takie wynaturzenia o których piszesz...żadna kobieta nie potrafiła mi jednak wytłumaczyć : jak można żyć ze śmieciem który chore wizje wyładowuje w taki sposób na swojej partnerce :scratch

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Hornet, i jeszcze go bronić hasłami typu zacięłam się przy goleniu, spadłam ze schodów, pośliznęłam się w wannie... i wiele innych... nic dodać nic ująć :|

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
47461
Miasto
Gdzieś w Polsce
No, ale Pistoriusa nic nie pobije. Przyznam, że z tego co przeglądałem serwisy czy wiadomości to sprawa zabójstwa Reevy Steenkamp przez Pistoriusa w tym dniu była najważniejsza. I co godzinę nowe dane, nowe fakty...

Lucca

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1281
Miasto
Kraków

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Lucca, ciekawy event... niezła akcja, zważywszy, że we Francji roi się od wierzących inaczej, gdzie kobieta robi za wielbłąda, a jak nie, to wiadomo czym się to kończy. Sami sobie na to French-people pozwolili, sami się prosili. Teraz czekajmy, aż my będziemy zmuszeni do tolerancji owego wyzwania i meczety zaczną budować i maczety pójdą w ruch :pala ... sami nie poznamy ojczyzny, jak tam gdzie Eifela Tower stoi... :papież

Lucca

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1281
Miasto
Kraków
:hi
Ja jestem agnostykiem ,więc nie wypowiadam się w tak delikatnych kwestiach światopoglądowych ,a przygotowany happening przyniósł zamierzony efekt i to jest ważne .
Pozdrawiam

A

Anonymous

Ten event dotyczy przemocy wobec kobiet ? A cóż tu wiara ma z tym wspólnego ?? W 99% to kwestia psychopatycznej osobowości na którą mogą się złożyć różnorakie przyczyny : wrodzone skłonności do przemocy,patologiczne środowisko w którym się człowiek wychowuje a czego następstwem są wypaczone wzorce osobowe czy chociażby przyczyny bardziej biologiczne,takie jak : spłodzenie dziecka po pijaku.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Lucca, rzecz jasna nie neguje różnych sposobów na życie, to jest kwestia osobista każdego z nas... nikt nikomu nie wmusza światopoglądów... uważam, że należy żyć tak, żeby na końcu móc powiedzieć "nie żałuję", tak, żeby być dobrym człowiekiem. Wtedy nie będzie ważne w co lub kogo wierzysz, nasze czyny się będą liczyć.

Hornet, zgadza się, czy to Francja, czy to Polska, sytuacja jest bardzo podobna... jakkolwiek w tym filmie ewidentnie widać, że dotyczy on przemocy wobec kobiet, to jednak pozwolę sobie... albo ośmielę się sądzić, że połowa z nich jest okładana nie przez rodaka, stąd moje przemyślenia takie trochę na boku.
(...) wrodzone skłonności do przemocy,patologiczne środowisko w którym się człowiek wychowuje a czego następstwem są wypaczone wzorce osobowe czy chociażby przyczyny bardziej biologiczne,takie jak : spłodzenie dziecka po pijaku.
Jak zwykle - dobrze prawisz!

Do góry