Myjad Keylogger Pro za darmo

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Myjad Keylogger Pro na SOS

Myjad Keylogger Proto program który rejestruje każdą aktywności na komputerze, odwiedzane strony, wszystko co wpisujemy na klawiaturze, schowek itd.

Link:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

:klawik.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Jeśli cie ok zrozumiałem Tadek59 to program typu zainstaluj i zapomnij o nim a on pozbiera dla ciebie, info co i jak i kiedy kto robił na kompie z zamontowanym tym programem .Czyli się skończy co nie którym oglodanie XXX :yhy lub granie w gry na facebook w czasie godzin pracy :dziwak :szydera i będzie po nagrodowym :zawsty lub po posadzie :eek: w najgorszym wypadku jak szef firmy nam to zapuści na nasz kompik lub lapek :szef wtedy mamy przerąbane ,lub zazdrosna żona :wariat lub mąż :hippie ,lub kontrola dzieci co robią w czasie gdy nie jesteśmy przy kompie :p zastosowań jest sporo tego softu :ok :pala

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
sheriff napisał:
Jeśli cie ok zrozumiałem Tadek59 to program typu zainstaluj i zapomnij o nim a on pozbiera dla ciebie, info co i jak i kiedy kto robił na kompie z zamontowanym tym programem .Czyli się skończy co nie którym oglodanie XXX :yhy lub granie w gry na facebook w czasie godzin pracy :dziwak :szydera i będzie po nagrodowym :zawsty lub po posadzie :eek: w najgorszym wypadku jak szef firmy nam to zapuści na nasz kompik lub lapek :szef wtedy mamy przerąbane ,lub zazdrosna żona :wariat lub mąż :hippie ,lub kontrola dzieci co robią w czasie gdy nie jesteśmy przy kompie :p zastosowań jest sporo tego softu :ok :pala

On dokładnie to robi :wariat :dziwak

Armaros

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
20
Miasto
Warszawa
Witam

Ma ktoś może problem z rejestracją ?
Bo mi kluczyk nie działa

Armaros

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
20
Miasto
Warszawa
hansik napisał:
Hmm. szybcy są :p Cyt." UPDATE: This giveaway has been canceled. Myjad, the developer of this program, has refused to provide enough license keys for everyone. Unfortunately, they did not tell us this before we started this giveaway. Sorry everyone! We will be back tomorrow with another giveaway… one that works. :) "

Ale ja załapalem sie na kluczy który
nie działa :wariat

Snap1.png

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Wysłałem zapytanie do suportu firmy jak coś będe wiedział napiszę - mnie też klucz nie działa i z tego co widzę innym też , musimy cierpliwie poczekać na odp suportu .

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Ciekawe po co Wam taki sofcik...czyżbyście nie ufali swoim panną :p

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
A jednak suport odpisał mi i dostałem drugi klucz wraz z przeprosinami od firmy.W mailu do firmy załączyłem stary ten klucz co nie działał, żeby udowodnić swe prawo do promocji .Druga sprawa pisałem bezpośrednio do suportu na ich stronie i tym wygrałem, fakt że dzień czekałem na odp od firmy ale warto było .Po drugie na SharewareOnSale pisało że ilość kluczy jest ograniczona a producent nie dostarczy dodatkowych kluczy poza wyznaczony limit .Wiec kto ma klucz niedziałający pisać do suportu wraz ze starym kluczem w wiadomości i poprosić o pomoc w aktywacji programu na adres :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

to tyle w co do tej promocji
sheriff3gif-d0aec9048e7f2669.gif

Do góry