My Tube 6 SE za darmo

A

Anonymous

Program w języku polskim. Do jego instalacji jest potrzebny dodatek .NET Framework od 4 wzwyż.
Czysta instalka - mytube_6.msi jest automatycznie wyodrębniona do poniższej lokalizacji:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Rejestracja na stronie:

Tablice Rejestracyjne do Windows 7/64:

Z Archiwum X:

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Gdzie ty widzisz tam Polski ?. Instalka owszem jest pl, ale może się mylę?
Napisz gdzie to ustawić.

A

Anonymous

Pamiętam tylko, że instalacja była z pliku mytube6sewithad.exe. Na początku instalacji wyskoczyło okienko z pytaniem, jaki język preferuję i już był domyślnie przygotowany polski. Po zakończeniu instalacji miałem ustawienie tak jak na poniższej ilustracji:
WEsgw7w.jpg

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
W/g mnie nie ma w tej instalce polskiego.Jak masz po polsku i jest to możliwe to proszę wyciągnij go i wstaw,Zgóry dzięki za poty.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30934
Miasto
Trololololo
poszukaj w ust.programu , skoro na screenie jest PL więc u ciebie też musi być

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Proszę o pomoc, zainstalowałem i zarejestrowałem program pomyślnie lecz podczas próby odtworzenia wyszukanego filmy wyskakuje informacja "Ta zawartość wymaga programu Adobe flash Player 13.0. Czy chcesz go zainstalować teraz? "
Aktualizację zainstalowałem lecz pomimo tego, program żadnego filmu mi nie odtwarza i wciąż prosi o aktualizację.
Poza tym nie mam wyboru serwisu, jest tylko YouTube pozostałe są nieaktywne.

KnightPL

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
acar napisał:
.../ z aktualizacją instaluje się McAfee Security Scan Plus i nie widziałem możliwości pominięcia tego..
więc jak nie potrzebne to trzeba później odinstalować :pala
To aktualizacja automatyczna? Bo jeśli nie i jak ściągałeś manualnie, to przed ściągnięciem trzeba odhaczyć, że nie chcesz :)

A

Anonymous

Ta promocja również bez większych zmian. Program w języku polskim za wyjątkiem pliku pomocy (ang.). Do jego instalacji jest potrzebny dodatek .NET Framework od 4 wzwyż.

Df1J7W7.jpg
U9ijrhl.jpg

lWkWqj5.jpg
91Z0EIS.jpg

W systemie Windows 8/64 czysta instalka - mytube_6.msi - jest automatycznie wyodrębniona do poniższej lokalizacji:

Tablice Rejestracyjne do Windows 8/64:

Z Archiwum X:

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46342
Miasto
Gdzieś w Polsce
MyTube 6 SE v6.0.14.115 na SOS

Wyszukiwanie i odtwarzanie klipów wideo, pobieranie plików z serwisu YouTube , Google Video, ClipFish, MyVideo, Blip.tv, Sevenload, Metacafe, MySpace,Yahoo! Video,na dysk twardy komputera, tworzenie playlist, konwersja formatów audio i wideo.
pcformat.pl

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
waldi napisał:
MyTube 6 SE przez 3 dni za darmo:

1.zainstalowałem
2.zarejestrowałem
3.zaktualizowałem flash player
Pomimo tego wyświetla mi się tylko portal YouTube (może wersja promocyjna, jak ktoś pisał na poprzedniej stronie), Przez opcję "wyszukaj filmy wideo online" wyświetla komunikat "nie znaleziono żadnego filmu", a jeśli chcę pobrać film przez wklejenie linku do "pobierz filmy wideo" to po 2 sekundach pokazuje że się pobrał, co oczywiście nie jest prawdą.

Ma ktoś takie doświadczenia z tym programem?

ard

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
@mavio
Mam przykre doświadczenie z tym programem. Pół roku temu miałem go na kompie. Odinstalowałem go, a z nim poszedł windows 8 i cały folder "Pobrane" z zawartością. W nim miałem programy darmowe z różnych promocji.
Soft nie dość że wielki po zainstalowaniu, to i powolny. Całe mnóstwo niepotrzebnych formatów. Wersja SE jest okrojona, daje możliwość pobierania filmów tylko z youtube. :Stop

Do góry